lauantai 20. kesäkuuta 2015

JuhannusKeskiviikkona ulkoiltiin urakalla kun keli oli niin hyvä! Koirat oli juuri käyny lenkillä kun tulin töistä. Niin mukava asustaa välillä himassakin kun porukat hoitaa mun koiria niin hyvin ja pyyteettömästi. Lähdettiin kentälle muisuttelemaan kontakteja Daamille. Ihan mukavasti, muttei ihan täydellä draiville. Treenin jälkeen lenkille Käätyjärven ympäri. Koirat kävi uimassa ja Daamilla aukes taas ravistelusta korvat, kaulus sotkeentu vereen, hurjan näkönen :) Pitäis pestä koko koira ja iskeä siihen punkkikarkotteet, mutta ehkä odotan vielä että korvat hiukan paranee, eikä aukee heti ravistelusta kun kastaa. Illalla vielä kaveri halus viedä meidät metsälenkille, maastoon jossa oli monttupyörällä ajellut. Koira tykkäs ja oli meillä hubaa! En ymmärrä mutta koirat oli aika naatti tämän päivän jälkeen.

Torstaina kävin kouluttamassa hiukan agia ja kujakeppiryhmää. Koirat pääs myös ryhmien välissä iltalenkille, muuten tyytyivät kököttämään botit päällä autossa, oli sateinen keli.

Perjantai itellä vapaa. Lähdettiin aamulla kohti Turkua ja TSAUn juhannuskisoja. Kiva päästä pitkäsä aikaa tekemään kunnon rataa..Siitä on aikaa kun Daamin kanssa ollaan tehty. Samoin kun nuo kontaktit on ollu pannassa turkin takia. Kisailut alotettiin hyppärillä ulkokentällä. Hyppärinollahan meillä jo on kakkosista mutta hyvää treeniä ja kisakokemusta, jota Daamin kanssa nyt tarvitaan. Uusi paikka ja uudet esteet. Hieman koira kyseli mutta muuten todella vaivatonta ja mukavaa, luotan koiraan täysin. Yksi rima alas kun tuli kiire. Lähtö oli hieman hätänen ja hyppytekniikka falskas juuri kiirepaikoissa ja loppusuoralla kun kaasutti eteen. Tulos 5vp ja sijotus 3.


Agirata oli hallissa. Hyvä uusi kokemus tämäkin. Kontaktit tosi jees! Taas tuntu yhdessä tekeminen niin hyvältä ja vaivattomalta, ihanalta. Vauhti juuri sopiva mulle, niin että pysyn mukana :D Vielä lisää kokemusta ja varmuutta nii uskon, että koirakin uskaltaa vielä enemmän. Tästä LUVA, ja yhtä aginollaa uupuu kolmosista.

Kisojen jälkeen hurautettiinkin asuntoautolla extemporee Himosfestareille kattomaan Haloo Helsinkiä. Daami on kova bilettäjä ja poppi soi naapurissa aamusta iltaan :D Koirulit pääs Himoksen rinteille lenkeille ja olivat kovin tyytyväisiä oloonsa. Meillä oli parkki vähän rauhallisemmassa paikassa, ei ihan leirinnässä :D Harva sitä varmaan on koirineen ollu festareille xD Huhui...Kaikkea sitä tullee tehtyä.

Nyt työn pariin ja pari kappaletta yövuoroja vielä näin Juhannukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti