torstai 11. kesäkuuta 2015

Sunnuntaina suunnattiin Laitilaan nauttimaan landeilusta. Koirat sai riekkua ulkona mielinmäärin ja päästiin metsälenkille. Daamin turkin takia on nyt vältetty keräämästä risuja turkkiin joita saa viikon nyppiä pois. Onneksi rastaturkki on jo sen verran tiivistä, että tikut ottaa enään tosi huonosti kiinni pehkoon. Itse kävin välillä vaan hoitelemassa pankkiasioita ja palasin takasin Laitilaan jossa koirat odotti. Koirat tykkää etenkin siitä kun Irmelin sapuskat on paljon parempia kuin kotona kuivat naksut ;) On meilläkin aina lisukkeina maukas pötköjä, kuutioita ja pullia.

Tiistaina itse suhasin iltavuoroon ja ystävä pyyst koirat mukaansa mökkeilemään. Daamia välillä arveluttaa antaa muiden matkaan kun se tarvitsee niin paljon säännöstelyä ja mä tiedän miten mihinkin sen kommelluksiin pitää reagoida. Toisaalta olen tosi onnellinen että olen uskaltanu sitä jättää porukiolle ja kavereille ennakkoluulottomammin, kasvattaa koiraa hurjasti ja usein käyttäytyy paljon paremmin mitä itse stressaan :D On se niin paljon lientyny, etten olis ikin voinu kuvitella. Hassu miten hitaasti asiat alkaa menemään perille mutta hitaasti kypsyvä koira on ollut kaikin puolin. Koirat oli uinu ja kesken päivän tuli kuva kun mun koirat oli syöny punajuurisalaattia ja suut punasena :D Siinä vaiheessa muistutin että meillä on Daamin kanssa kuitenkin vielä yksi näyttely jäljellä enkä viitsis sitä huulipunoissa viedä ;) Enkä oikein tiedä miten heijän mahat reagoi tommosiin :D No ei ole onneks niin vakavaa ja kaikkeen olen niitä koittanu siedättää syömään juuri siitä syystä kun koskaan ei tiedä mitä syövät :D
Daami oli suhtautunu vieraisiin todella hyvin. Diiva oi tuhonnut pari vesilelua muutamassa sekunnissa. Tosi kiva homma. Mitkä olis kestäviä vesileluja joita ei tarvis kokoajan olla vahtimassa?

Koirat on hiukan jääny vähemmälle, mutta kiva kun pääsevät touhuamaan muidenkin kanssa koiramaisia juttuja, lähinnä olemaan koiria, villejä ja vapaita touhottajia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti