torstai 21. toukokuuta 2015

Treeniä, ulkoilua ja hoitokoiran palautus

Sunnuntaina käytiin päivälenkiksi kentällä treenamassa ihan hiukkasen. Kiva on kyllä miellyttävä peli aksta. Tuntu aika hyvältä omiin näppeihin, ei ollenkaan niin haastavaa kuin voisi ajatella. Koska päivälle ei ollut muutakaan tekemistä, eksyttiin vielä iltalenkiksi kentälle ja siellä oli kaverin pitämät treenit. Päästiin näkemään rallytokoa ja itse samalla tokoilin Daamin kanssa. Daami teki hyppyä ja metallinoutoa. Kiva pääs myös tekemään alokkaan hyppyä ja muutaman metallin käteen annon. Mielenkiintoista se miten nopeesti koiralla nousee kierrokset niin että alkaa ääntä tulemaan. Saa olla tarkana treenatessa semmosen kanssa. Daamilta ei ääntä tule tokossa, valtavia pomppuja ehkä :D

Tehtiin Kivan kanssa vielä pari kertaa 19 esteen rata. Mulla itellä hiukan kännösten teossa haasteita mutta kyllä Kiva hyppää aika laakeesti kun pieni maksi on. Kivalla rähinällä kuitenkin mennään eikä liikaa herkistele. Tollasta menijää ajattelen kyllä seuraavaksi itselleniki. Arjessa myös kovin helppo ja mukava koira. Toki kaikki ei ole tämmösiä mutta oli mua peloteltu etukäteen koiran rauhattomuutta. Ei ollut paha.

Maanantaina landeiltiin taas. Koirat sai olla työpäivän jälkeen koko illan ulkona. Me kaverin kanssa hitsailtiin ja savustettiin kalaa, käytiin metsälenkillä ja muuta mukavaa. Daami kävi taas uimassa kaikissa kuralammissa ja karppialtaassa :D Kovat kierrokset oli taas Daamilla kun olis pitäny pääsä aksaamaan. Vielä hiukan lepäillään takajalkatrauman takia.

Keskiviikkona lähti Kiva ja me suunnattiin tyttöjen kanssa juoksulenkille. Kovin oli tyytyväistä sakkia lenkin jälkeen. Kiva oli yön aikana kehittänyt itselleen vähintäänkin kuolemaan johtavan ontumisen. Tosi kiva herätä yöllä siihen kun koira sängyn vieressä dramatisoi jalkakipua eikä laske maahan, ei pysty oikeestaan enää elämään kun on niin kipeä :D No paikansin kivun varpaaseen mutten uskonut että voisi noin kipäksi tulla varvasvaivasta. Olipa taas kiva palauttaa koira omistajalleen :/ No omistaja vei eläinlääkäriin ja todettiin varvas venähtäneeksi. Nyt jo kipulääke helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti