sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Enemmän aikaa Daamin aktivoinnilleDiiva lähti reissuun ja Daami on saanu nauttia ainoan koiran roolista ja se sopii sille paremmin kuin hyvin.  Diivakin on nauttinut pohjosessa olosta ja on oikea mettäkoira..:)

Torstaina treenailtiin agia. Daami teki rataa kerran. Päästiin samalla treenaamaan muuri, pituus ja keinu joita vähemmän tullu radan osana otettua. Sen kanssa on niin kiva tehdä kun se on opetettu hyvin ;) Mun näkönen tekijä. Pitäis ehkä vähän pidempiä treenejä tehä eikä aina niin lykäsiä, saattais ehkä agikestävyyskin parantua. Heittopalkoista ollaan koitettu luopua. Tulee itellä vaan niin herkästi. Nyt pitää muistaa myös, ettei kontaktilla aina ole palkkapaikka. Voiskin ottaa johonkin tiukkoihin käännöspaikkoihin palkan seuraavaksi, sais niistä annettua hyvää palautetta.


Mulla on ollu vapaa viikonloppu eikä mitään suunnitelmia. Hassua. Daamista on kovaa vauhtia tulossa sosiaalinen. Se änkee tahallaan vieraiden luokse ja mää koitan opettaa ettei niitä tarvis niin huomioida kun moni vieras ei osaa toimia kuitenkaan Daamin vaatimalla tavalla. Noo, se änkee nykyään ihan omasta halusta vieraiden tykö vaikka välillä näkee että se on epävarmana mutta kun taistelutahto vie niin on pakko mennä :D Hassu ötö.

Daamilla alko Piiran neuvojen mukaan uimakoulu pelastusliivien kanssa. Hyvin menee eikä yhtään ihmettele niitä. Peräpää nousee paremmin kyllä nyt. Vapaa viikonloppu mahdollistaa sen että ollaan lenkkeilty ihan huvikseen tosi paljon, vaikkei olis tarvekkaan :D Samalla ollaan vedetty parit tokotreenit ja rallateltu kilpaa isolla nurmikentällä ja pidetty hubaa. Samalla ollaan koitettu ottaa lenkeille mukaan ainakin pari kiertoharjotetta että saataisi vahvistettua toista kylkeä. Daami on niin onnellinen ja omistaja myös..:D Meil on kyl yhteinen sävel. Sen kanssa on niin kiva tehä ja puuhata. Treenailtiin liikkeestä seisomista, luoksetulon pysäytystä ja hieman seuraamista ja kerran paikallaan oloa. Ollaan myös nenää käytetty ja piilotellu lelua. Koirasta kyllä huomaa, että väsähtää tommosesta. Daami ei mee pisin seiniä mutta sillon kun on päässyt tekemään niin nukkuu yhdessä paikassa mutta kun on energiaa niin se seuraa mua kuin hai laivaa.


Daami sai taas vähän katu-uskottavuutta kun sai vekin naamaan. Aikamoinen catfight oli kentällä. Mulla Daami loppuverkaks vapaana tutti suussa. En hokannu, että muutama muukin perrolainen päästettiin. Useimmiten rähisevät Daamille jo remmissä. Aika tylsää. Daamin en oo koskaan häny alottavan päälle käymistä mutta päätä se osaa aukoa :D Ikinä en oo nähny että myöskään käyttäis hampaita. Menin sitten väliin ja riitti kun sain Daamin kiinni niin toinen lähti pois. Daami olis kyllä vielä halunu viiä homman loppuun ja koitti rimpuilla perään.

Diivan tyttö, Iita nousi kakkosluokkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti