tiistai 28. heinäkuuta 2015

Viikko neljän vesikoiran kanssa
Viikko neljän vesikoiran kanssa meni lepposasti vaikka kaikilla oli omat juttunsa. Diiva tais olla ainut joka oli vähän hajuton ja mauton. Pennulla pöhinäkausi ja pissaralli. Ralphilla sekoomista nartuista ja leikatusta Elmeristä ja Daami on pöljä itsensä aina.  Robin on todella helppo pentu, mutta pöhinäaikana kolmen muun rinnalla aika vaikea kunnolla saada keskityttyvä ohitustilanteisiin. Ei kyllä ole yhtään pentukuume.:D

Remmit melko selvänä vielä

Metsälenkkiä, treeniä, juoksentelua, aktivointia (aktivointipallot, pelit, namien piilotusta, luota yms). Torstaina käytiin treenailemassa ja kaikki pääs tekemään vähän. Ralph pakkaa komentamaan ja on mun käsiin hieman jäykän tuntuinen. Hypätä loiskauttaa aikalailla välillä laajasti.  Daami on kyllä ihan mun kätösiin rakennettu :D Kumma juttu ;) Robin oli kova hömpsöttelemään ja keskittymiskyky lelun kanssa oli todella hetkittäistä, häiriön alla vielä vaikea keskittyä. Diiva olis painellu menemään niin kuin viimeistä päivää mutta ei raaski.

"Me ollaan treeneihin menossa"

Perjantaina tarkotus oli suunnata Helsinkiin koko sakin kanssa mutta aamu meni eläinlääkärissä Elmeri 13,5v kansa kun oli nielaissu liian isona palana härän ruokatorvea. Labroissa ja varjoainekuvissa, kuumetta 40 ja tiputuksessa. Kukaan ei tehny tähystyksiä ei edes helsingissä päivystysaikaan joten jouduttiin odottamaan viikonlopun yli ja maanantaina Turussa Koira-kissaklinikka otti heti vastaan ja tähysti ja leikkas. Kyllä Turku on Turku. Nyt avoleikattu vanhus koittaa toipua. Aika rankkaa mutta seuraava vaihtoehto oli lopetus. Elinarvot kuitenkin labroissa tosi hyvät. Elmeri sai lempinimen Teräs Vaari. Super hyvää palvelua Koira-kissalkinikalla! Meille kyllä uus vakkaripaikka.

Tytöy sai laseria
Viikonloppu oli muuten loistava Helsingissä. Kun on viikonlopun viettäny railakkaasti, yhtenä juhlana, on sunnuntai aika ankea :D Arki ei maita, ja muutenkin kaikki tuntuu mälsältä ja tylsältä :D Olen aina sanonu, etten vois ikinä asua Helsingissä josta sainkin kinkin idean jos muuttaiskin sinne valmistumisen jälkeen hetkeksi :D Tekis jotain sellasta mitä ei koskaan olis voinu ajatella tekevänsä, semmonen kohta on To Do -listalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti