perjantai 17. heinäkuuta 2015

Viikon touhut

Maanantaina oli mulla pitkä päivä töissä (8-20.30). Kotijoukot kun on siellä pohjosessa niin otin Daamin aamupäiväksi töihin mukaan. Klo:17 kaveri tuli hakemaan ja pääspä Daami vielä uimaan. Suurimman osan ajasta Daami sai olla autossa häkissä mutta pääs pari kertaa ulos juoksemaan ja sisälle moikkaamaan työkavereita ja lapsosia. Työkavereitten syliin meni sen enempää ihmettelemättä ja lapsen kanssa leikki lelulla pihalla lelun etsimisä ja noutamisa. Siitä on kovaa vauhia tulossa sosiaalinen koira :D Outoa. Työkaverilla on isompi perro uros ja ihmettelivätkin miten pieni Daami on, ja miten paljon sillä on vauhtia :D Useampi tunti häkissä, ei tee Daamille hyvää. Energiaa riitti. Kaveri sano, että oli hetkeks heittäytyny sängylle laittamaan puhelinta laturiin, ni Daami oli hypänny selänpäälle ja koittanu alkaa painimaan :D Illalla Daami ryökäle vielä murtautu komeroon missä sen ruokasäkki on.. Neito pikkusen maha pyöreenä oli vetäny raksujaan. Voi helkkari.

Mä en tykkää pitää koiria häkissä pitkiä aikoja. Eikä se ole edes laillista. Pitää olla aika iso häkki että esimerkiksi työpäivän tai yön voisi pitää koiraa häkissä. Toivottavasti ei joudu ikinä itse pitämään mutta joskus tietysti pakon edessä.

Tiistai puuhailtiin pihalla aamupäivä ennen kun menin iltavuoroon. Mä ajoin nurmikkoa ja Daami keskitty vihertämään tassujaan. Tehtiin pari toistoa ruutua, ja sinnikkäästi näyttöruutuna yritän :D En tiiä mitä tulee.

Olen jo aikaa miettiny, että kokeilis tehdä jälkeä Daamille. No jälkeä harrastavaa kaveria haastateltuani väsäsin metsään pienen nakkijäljen lenkin lomassa ja vielä toisenkin loppulenkistä. Tein tosi lyhyitä ja joka askeleelle nakki. Daamilla oli aika vauhti päällä ja meinas mennä pari askelta kerrallaan :D Piti toppuutella ja vaatia jokaisen askeleen merkkaamista. Muurahaiset kiusas neitiä ja aiheutti vähän pompintaa :D Täytyy tätä harrastella toistekkin.

Keskiviikkona ennen iltavuoroa tokoiltiin (ruutu ja seuraamisen peruuttaminen) ja käytiin sateisessa metsässä pitkä lenkki. Neitonen vaikutti onnelliselta. Nyt täytyy alkaa himmailemaan kaiken treenin suhteen kun viikonloppuna molempina päivinä 2starttia agia, joten säästellään jaksamista sinne.

Torstaina kentällä Daamille vain lenkkilyä ja set point ja etäisyyden arviointia. Pelkkää hyppyjumppaa siis. Namiastia ei vetäny neitiä yhtään vaan haki lelua :D Hiukan kolisutteli rimoja. Tekis mieli mennä hyppykoulutukseen taas. Toisaalta mietin mitä siellä voidaan Daamin hypyille tehdä, ei juuri mitään muuta kuin treenohjeita mulle ja pitää vaan toivoa, että niillä olis jotain vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti