lauantai 29. lokakuuta 2016

Sallassa
Daami ja Elma pääsi mukaan viikon lapin reissulle. Diiva jäi pitämään kotia pystyssä.

Yöjunalla edes takasin. Koirat reissas kuin vanhat tekijät. Reissusta jäi käteen koirille paljon hyviä uusia kokemuksia, ja mulle elämäni ensimmäinen palkallinen lomaviikko ;), ehkä vähän lepoa, pikkusen flunssaa, hienoja maisemia, hieman edennyt gradu ja sukulaisten kanssa vietettyä aikaa.

Elmalla on murkku ja mörköikä. On nyt hieman ärsyttävä räksyttäjä ja näkee kaikkialla haamuja. Toisessa hetkessä pelkää ihmisiä, hetken kuluttua juoksee perässä eikä arkuudesta tietoakaan. Kotioloissa se on aika rauhaton. Välillä kokoajan tekemässä tuhmia ja saa kieltää ja kieltää. Tuntuu, että käy vähän kierroksilla eikä osaa relaa. En haluais tämmöstä pentua aktivoida enempää. Daamia välillä vähän ahdisti vieraat ihmiset mutta Daami suoriutu hienosti kuitenkin.

Torstaina reippailtiin Oulangan kansallispuistossa, kanjonin ympäristössä. Perjantaina Ison Pyhän huipulle ja alas. Lauantaina Ruuhitunturin maisemissa. Daami niin nautti mutta meno oli päätöntä! Pelotti niin paljon. Kivikossa, rappusissa, pitkospuilla ja suossa se meni ku päätön kansa, ja sitten Piira taas kysyy että "olisko se voinu loukata jossain?" :DDD Todennäköisyys on todella suuri :D


Maanantaina ennen lähtöä käytiin Piiralla. Aika hyvä oli neiti; lantio suorassa mutta lapojen kohtaa vähän käyrä. Toinen takajalka on hieman outo. Pitää seurata ja mahdollisesti tutkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti