torstai 10. marraskuuta 2011

Touhuiluja

Moccaa kiinnostaa vaan jänikset, Diivaa äiti <3 

Aksattu ollaan nyt oman treeniryhmän kanssa. Kiva porukka kyllä. Maanantai 20.30 eteenpäin on vaan vähä myöhänen aika mihin ollaan totuttu, mutta onneks päästään käyttämään hallia aina sen ollessa vapaa. Luksusta. Mocca teki kyllä muutamia tosi hyviä käännöksiä kun ottai vähän ääntä ja vaati siltä. Ensimmäiset yritykset menee kyllä aina ihan kaameiksi. Pitänee oikeesti ottaa siltä vauhtia pois jo ennen ponnistusta, ettei tuu järkkyjä kaaria. Töytäsy ponnistuskohtaan on aika hyvä, mutta Mocca vaatii sen vielä todella voimakkaana. Didi-Zirpula suhailee hienosti. Pitää vielä saada sille kestävyyttä siihen, että kun oma liike loppuu niin kepit suoritetaan silti loppuun, mut tää näytti olevan viime treenissä Mocillekki vaikeeta vaikka koitin rytmittää liikettä.
           
              Temppukoulussa on nyt opeteltu taitoja jotka helpottaa mun elämäää..:D Tytöt on oppinu sammuttamaan valot, ja seuraavaksi opetan ne tilaamaan hissin, että voin ne lähettää käytävään tilaamaan hissin..:D Tavarojen nostelu on Mocalle jo tuttu juttu, ei tarvi omaa selkää rasittaa..:) Naksutin on niiiin oiva vehje..:D Melkeen taikasauva


              Otin taikasauvan=naksuttimen mukaan tokoiluun. Lähinnä Mocalla seuraamisasennon naksutteluun, kaukkariin ja käännöksiin, ja Diivalla se on niin oiva; seuraamisessa, noudossa, perusasennossa, kaukkarissa, ja liikkeestä maahan ja seiso. Mocca alko heti korjaamaan asentoa taaemmas ja tiukemmaksi, eikä hönöttäny ku höyrypää. Keskitty ja siitä oikeen näki miten se korjas ja haki sitä paikkaa missä naksu tuli. Diivan noutokapulanpitoharkka meni hienosti, sen maasta nosto ja edestä sivulle tulo kapula suussa, ja onnistu ilman jäystämistä..:O WOW. Seuraamiseen se vaikutti kans todella positiivisesti. Ei enää niin paljon painanu itseään mua vasten, ja keskitty hienosti. Se tekee niin hienosti ku tietää mistä narusta vetää. Tosi välkky, pitäis vaa ite osata kokeilla erilaisia opetustapoja.


           Koirat on ollu vallan tyytyväisiä ohjelmaan. Tänään taas vähän syke. Olin yliopistolla 10-17 ja sit kun lähdettiin lenkille päästin tyhmä koirat irti. Diivaa voi pitää missä vaan ja millon vaan mutta Mocasta on tullu ihan hirvee metsästäjä..:O Siitä tunnin kävelylenkistä näin Moccaa ehkä 10 minuuttia..:O Se otti taas hatkat pari kertaa ja olin jo ihan varma et se ei takasin tuu. Mutta koira oli onnellinen.. Ja on nyt levollinen. Mutta toi sen riistavietti on kyllä hurjistunu vanhemmiten, vaikkei koskaan ole oikeen jäljestäny hirveen tarkasti, tai siis yleensä hukkaa jäljet aika nopeesti. Mutta sitä se meinas ne loppukesän hyvät verijäljet, että neiti on petrannu jälejestämistään. Oma vikahan se on kun teetättää tommosia jälkiä ja kun päästää irti pimeellä. Pimeellä sen hajuaisti on jotenki viel enemmän tikissään, ku ei niin hyvin enää näe niin nenä alkaa pelittää kummasti.


            Viikonloppuna on tarkotus parannella ruutua jossa Moci on alkanu kääntymään mua kohti jo ennen ruutua, eli palkka ruutuun taas. Luoksetulossa on ilmassa vetelyyttä..prkle. Semmosta kun se tietää vallan hyvin mutta sipsuttelee jossain luoksetulon seisomaan pysähdyksessä. Täytyy ottaa näitä nyt tehona. Käy ilmeiseksi vähän tylsäksi neidille. Se on vaikee liike ku pitää olla vauhtia, mutta pysähtyä ku seinään. Argh.  Aksaamaanki tarkotus mennä huomenna. Tokotreenailut olis tarkotus saada alkuun treeniporukalla, ja näyttelyharkoissa vois kans piipahtaa. Jos  oppis joskus esittämään ja tuo koira esiintymään..:D Pitänee ottaa lelut kehiin niin saadaan vähä potkua siihen touhuun.

2 kommenttia:

  1. Vitsit kun tulee ikävä Joensuuhu teiän kuvii katellessa! Sitä on tullu itekii juoksutettuu ja uitettuu Totoroo samoissa maisemissa niiiin monta kertaa :).

    VastaaPoista
  2. Täällä on kyllä hirveen hyvät lenkkimaastot, ja muutenkin todella kiva paikka ja mukavia ihmisiä...:D

    VastaaPoista