keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ihan jo lomafiiliksissä

Maanantain treeneissä aika skinkkirinkkistä rataa Diivan kanssa. Apuohjaaja palkkas lelulla, ettei palkka tuu aina multa (vaikka siis heitän lelun yleensä, en siis palkkaa kädestä). Tehtiin muutama hyppytekniikka harkka mutta Didi nyt on niin pätevä hyppääjä, ettei tuottanu ongelmia.
           Nyt kun on selkeesti viimiset koulujutut työn alla huomaa miten ainakin tuo nuorempi alkaa flippaamaan..:D Sais selkeesti olla enemmän aktiviteettia Diivan mielestä.Se pöhköilee kunnolla. Ulkona juoksee ja sekoilee niinku ei olis koskaan päässy ulos, eilen karkas paimentamaan ja haukkumaan ja komentamaan traktioria ja meinaa sännätä kaikkien ihmisten luo ilosena, sisällä haukkuu ääniä ja vahtaa ikkunasta kadulle ja vahtii..:D Huomenna onneks viiminen tentti ja sen jälkeen fillarilla kohti treenihallia. Moccakin pääsee treenaamaan nyt kun juoksut on ohi ja viikonloppuna on kisat. Täytyy jo huomenna olla tiukka eikä sallia siltä mitään ylimäärästä.
         Perjantaina vihdoin nokka kotia kohti..:D Siitä onkin sitten aikaa about 3kk ku oon viimeks käyny kotona. Koiratki varmaan jo odottaa että pääsevät jouluksi mummolaan..xD Täytyykin varottaa porukoita jo etukäteen että valmistautuvat näitten kahden kanssa aktiivisesti lenkkeilemään ku minä olen tulossa lomalle..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti