perjantai 30. joulukuuta 2011

Kovin tyytyväistä porukkaa

Joulu tuli ja meni. Kovin nopeasti mutta ihan kiva niin, että päästiin taas nopeasti takaisin normaaleihin toimiin. Koirat oli kovin aktiivisesti mukana jouluhössötyksessä ja paketit kiinnosti koko laumaa. Mocca ja Elmeri avasivat ensimmäiset paketit, josta saivat luut ja painuivat näitä nakertamaan. Diiva söi luuta myös jonkin aikaa kunnes huomasi muista paketeista tulevan LELUJA, jotka nyttemminn on sitten lähes jokainen tuhannessa osassa ja roskakorissa. Voi sitä riemua kun pikkunen sai ison pehmopallon Ikeasta. Pentuna Diivalla oli tämmönen lelu ja se oli ihan lemppari, kunnes sekin piti tuhota useiden korjausten jälkeen lopullisesti.

          Joulunpyhinä koirat on kyläilly paljon ja keränny energiaa selkeesti..:D Didistä alko kyllä jo huomaamaan, että mieluusti tekis jotain muutakin kun nauttisi joulunrauhasta..:D Tais Mocca käydä pöydällä siinä toivossa että sieltä jotain herkkua olis omin toimin saanut..:D Ei se koskaan oo tommostakaan tehny, mutta hyvähän se on olla omatoiminen. Se ei kyllä erityisemmin hirveen ilonen ole tästä Ukissa olemisesta. Kai se hiukan kaipaa kotiin ja mun kanssa kahdestaan olemista. Se on kuitenkin se mitä se elämältään haluaa..<3 Kyllähän tässä meijän elämässä on ollut jos jonkunlaista muutosta ja häsää, ettei ihme jos koirasta huomaa vähän turnausuupumusta.


Joulun jälkeen ollaan nyt liikuttu ihan niin paljon, että on mullakin polvi kipeä, ja flunssa tulossa jo toistamiseen..:O Torstaina oltiin metsälenkillä kaverin ja hänen perronsa kanssa. Ja kun omat koirat ei riitä niin piti hakea borderterrieri Elli mukaan ja porukoitten koira myös. Ei 4koiraa ole mikään mahdoton ajatus..:DDD Ollaan nyt urakalla nautittu metsään pääsemisestä kun ei ole niitä kauheita hankia. Toki koirat on aina ihan risuissa nyt kun turkkia alkaa jo olemaan, mutta kyllä ne niin nauttii semmosesta. Fillarilla ollaan nyt päästy lenkkeilemään kivasti kun tiet ei ole liukkaat. Myrskyssä oli kiva fillaroida ainaki sillon kun oli myötätuuli..:D Seinää päin on vähän mahdoton pyöräillä..:) Torstaina käytiin Laitilassa tekemässä pienet aksatreenit.


Tänään lähdettiin aamusta Laitilan lauman luokse. Ensin tehtiin metsälenkki jonka jälkeen harkattiin agia kun koirat oli kivasti lämpimiä. Aksa sujui kivasti ja otettiinkin palkaksi jalkapallo..:D Semmonen kädessä on kiva ohjata. Elmeri-vanhuskin viipotti yhtälaiset radat ku muukin porukka. 


Huomiseksi pitäis keksii jotain toimintaa, että sais porukan rauhottumaan ja nukkumaan paukutteluiden yli. Näitten kanssa on kyllä helppo kun kukaan ei pelkää. Silti en tykkää ja olen aina varuillani, ettei kukaan vaan säikähdä tms. 


Meidän poppoo toivottaa kaikille tutuille ja ystäville onnellista ja menestyksellistä uutta vuotta 2012..! Olkoon onni myötä...:D

1 kommentti:

  1. Täällä joku aloitti ilotulitusten ammuskelun jo yöllä, rillalla onneks semmonen rauhoittava panta, muuten ei tulis hommasta mitään :( mirka

    VastaaPoista