sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Mitäs meille, hyvää kuuluu..:)

Torstaina käytiin aamusta treenaamassa hallilla Diivan kanssa. Oli hiukan kiire, joten tehtiin vauhtiharkkaa ja nopeita kontakteja ja eihän se siellä malta pysyä..:D Diivan kanssa ei kyllä kauheen nopeesti pysty treenaamaan kun aina menee liian kauan aikaa siihen, että saa koiran irti lelusta. Siitä tulis oiva purukoira..:D Hullua miten se vaan tiukentaa koko suun puruotetta kun koitan kiireessä saada sitä irrottamaan siitä. Diivaan ei kyllä tehoa mikään "negatiivinen pakote", mutta ei tarvikkaan..:D Ei todellakaan, se toimii kuin unelma sillon kun kaikki tehdään positiivisen vahvistamisen kautta. Esimerkiksi seuraamisessa pakote remmillä ei todellakaan toimi (toisin ku Mocalla), mutta naksuttimella neitit tajuaa lähes samantien seuraamisen oikean paikan..:O Samoin haukkuminen. Mitkään kolinapurkit ei todellakaan auta, ihan turha kapistus Diivan kanssa (Mocalla toimii hullun hyvin). Sen huomio tulee saada pois siitä mitä se haukkuu jollain vaihtoehtoisella toiminnalla, esim lelulla tai namilla. Tätä oon tehny kun vieraita on rampannut, että otan namia ja naksuttimen ja palkkaan hiljaa olemisesta ja siitä, ettei heti juokse jalkoihin vaan vieraat saa tulla sisälle ensin..:D Meillä kun ei ole tämmösiä tapoja koskaan pentuna opittu..;) Tytöt ilmottaa haukulla kun ovikello soi ja ryntää heti tutustumaan. Mocca saattaa pöhistä vielä ennen kun on päässy hyväksikäyttämään rapsuttajia.
                Näin sunnuntaina on kiva herätä 9 jälkeen palohälytykseen..:O Nooh,lämmintä vaattetta niskaan, känny ja kukkaro mukaan, ja ulos koirien kanssa. Alemmassa kerroksessa jossain huoneistossa oli ollu ihan liekit, mutta saanu ilmeisesti sammutettua sen. Automaattinen palohälytys oli lähteny ja kyllä meni aika kauan ennen kun autot tuli. Diiva bongas heti rappukäytävässä pari mun kaveria, jotka asuu samassa talossa ja D oli muutenkin varma et nää on jotku "sylistä syliin" bileet..:DD Se on niin hullun sosiaalinen ja ihan innoissaan kun kauheesti ihmisiä ulkona ja suurinosa vielä tykkäs neidin esiintymisestä..xD Lenkeillä on muutenki ollu nyt vähän malttiongelmia kun se on aina menossa vastaantulijoiden luo. Nooh, onneks ei menny edellisenä iltana pitkään ja oli kyllä tehokas herätys..;)
                   Maanantaina olis viimiset treenit ja sitten torstaina varmaan meen Mocan kanssa treenaamaan viikonlopun kisoja varten. Huoh.. Mitäköhän niistäkin tulee kun itellä ei oo yhtään semmonen olo et jaksais mennä toheloimaan sen kanssa radalle..:D Pitää vaan liikkua reippaammin ja rohkeemmin eikä epäröidä ja käyttää ääntä ja olla natsi.. Eli psyykkaus tähän alkaa nyt..!

Kuvissa esiintyy tämä pöhköpää, joka todennäköisesti tulevissa kisoissakin haistattaa ohjaajalle pitkät ja hirtää kaasun kiinni...:D Se on mun Mocca vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti