maanantai 19. marraskuuta 2012

Maanantain yhden koiran -treenit

Olipa nihkeetä jättää yksi kotiin pitkän koulupäivän jälkeen vielä, mutta neitillä oli ilmeisesti aika mennyt hyvin. Se on kyllä niin lungi. Ei ikinä oo ollu yksin muttei ole siitä moksiskaan..:) Laitoin ruuan kahteen aktivointileluun ja vielä kovan luun jätin virikkeeksi ja kaikki oli kadonnut.
        Mocan treeni meni hienosti, se pisteli ihan parastaan, varsinkin kun ensin hulluna räykkys reunalla (mitä ei normaalisti ees Didiä ohjatessani tee) kun ohjasin Kriisi holskua. Kriisistä tulee hieno menijä <3 Mocan kanssa töytäsyjä ja sen jälkeen ahtaassa putkihässäkässä vetoja. Kyllä toimi monella tavalla, irtoo niin hyvin ja kaikki layeroinnit onnistuu. Kontakteja tässä treenissä namilla ja lopuks pallopalkalla. Keinu on kyllä edistyny, ei neiti enää niin aristele herkkiksenä kun lauta mäsähtää jaljoja päin. Loppuun vielä mainio ahdas hässäkkä jossa koiralla ehkä sata vaihtoehtoa mikä este valita ku kaikki nokan edessä, mutta neiti oli ihanan kuuliainen ja nopea ja käskystä irtosikin..<3
        Dippi pääsi vielä yksinään iltalenkille. Jossain vaiheessa lenkkiä neiti alko vaan kulkemaan vieressä ja kyttäämään että leiki sä sit mun kans ku ei oo ketään kenen kanssa juosta tai pöllöillä..:D Otettiin pika-toko, ja neiti ihan iskussa..:D Se oli ihan kartalla ja niin tsemppinä, ja tosi helppo kun tuntui ymmärtävän kaiken ihan pelkästä ajatuksesta..:D Ensin liikkeestä istumisia, vaati vielä paikoin tuplakäskyn tai pienen kroppahidasteen. Tarjos aika paljon seisomista ja maahanmenoa mutta onnistuneita istumisiakin saatiin. Seuraaminen ihan kaameeta muhun nojaamista, mutta liian innon piikkiin laitetaan. Luoksetuloja muutama toisto. Palkka takaa ja pelkkää maahanmenoa, ihan jees, odottelen vielä terävintä hokaamista jolloin maahanmeno nopeutuu. On se nopea nytkin mutta saattaa tulla käskyn jälkeen mun makuun vähän liian monta askelta eteenpäin, toki eihän se pysähdykkään nopeasti kun sillä on niin paljon vauhtia, ihanasti kuitenki heittäytyy maahan. Mutta kaukosta olen niiin tyytyväinen. Missä hitossa se on oppinu? Tarjos seisomista aika paljon..:D Hyvä vaan niin. Eikä askeltakaan eteenpäin, se on kyllä hokannu hyvin..! Ja kaikki tämä treeni pelkällä namin voimalla..:D Kiva kun ei tarvitse motivoida juurikaan.

Loppuviikon treenit varmaan painottuu tokoon. Lauantaina Mocan kanssa ACElle katsastamaan minkälaista koulutusta siellä..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti