torstai 22. marraskuuta 2012

Torstaina tokoiltiin lähinnä kaukon ja luoksetulon osalta. Kettumaisia liikkeitä saada ne hiottua täysin nappiin, muttei me ehkä siihen pyritäkkään. Mocca heti luoksetulossa meinas livistää, se on ihan mahoton. Muka heti unohtaa kaiken mitä joskus on päähän tankattu kun on kiire pallolle, sanomme siis EI pallopalkalle nyt. Takapalkalla kuitenkin suht hyviin pyssäyksiin ja maahanmenoja vielä kiertojen kautta joista nopeita vapautuksia taakse. Mocca oli myös aika apukoululainen myös kaukossa. Kaikki muut vaihdot bueno mutta istumasta seiso. Hui ja hyi mitä harppauksia otti eteen kun pallo takana, oli niin kiire palkalle ettei malttanut nousta maltillisesti. Tehtiin erinäisiä harjotteita niin että takajalat nousi ruumiin alta ja siitä palkkausta ja lenkn jälkeen seisomaan nousu onnistukin jo niin että vain toinen etujaka otti pienen tukiaskeleen. WOW. Kyllä se osaa jossei olis niin raivoavaa intoa täynnä, meinas neiti vähän turhautua ja varastaa pallon multa kun intoilulla ei saanutkaan palkkaa lentämään, eikä komennuksella...:D
         Didi oli jälleen iskussa. Se sentään muistaa mitä sille on opetettu, harvoin unohtaa kyllä. Luoksetuloissa aluksi maahanmeno tuli eteenpäin, mutta seisominen täydellistä. Tämänkin kanssa maahanmenoja eri yhteyksissä ja nopeita taakse palkkauksia, etäisyys näyttää olevan vielä ongelma, mutta luotan että toistojen kautta tulee lopullinen hiffaus mitä halutaan, ei siis vielä paniikkia..:D Kaukot jeee! Tehtiin istumasta ja maasta seisomaan nousuja, ei vielä yhdistetty muita, ja oi kyllä toimii, ja vielä pysyy paikoillaan..:D Täytyyki tokoilla enemmänkin näin juoksun aikana kun pelittää niin hyvin..:D Tänään tiedossa ruutuja ja liikkeestä istumisia, ehkä joku luoksetulon muistutus.
          Aksahallilla ei ole nyt maanantain jälkeen käyty, tylsä mennä sinne saakka kun toisen joutuu kuitenkin erikseen lenkittää ja tokottamaan. Lauantaina Kuopiossa agitreenit Mocsulla niin ei väliksi vaikka ei olla hallilla käytykkään..
Ois kiva jos koittaisin ottaa jonkun kuvankin joskus ja lisäis tänne..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti