sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikonlopun toihuja

Ei siis mitään ihmeellistä mutta päivittelenhän jotain.
Perjantaina kerkesin vielä treenailemaan iltapäivällä (viimeksi maanantaina ollaan treenattu). Tehtiin ihan lyhkästä toistoa ja toistoa, Aan kontakteja eritavoin (ite takana, ite juoksen täysillä ohi), keppien avokulmia kaukaa ja tosi vinosti ja hyppysarjoja jossa tultiin kovalla vauhdilla tiukkaan 360asteen käännökseen, takaaleikkausta vinolla hypyllä jossa itse pusken takaa päälle mutta koirat hienosti kipitti alta pois. Koirat oli aika hurjana, Didi oikeen komensi haukkuen että nyt sitä toimintaa prkle, ja keppien ohjureiden yli hypittiin hulluna ja päättömästi, niin kuin ei yhtään tajuttais mitä halutaan..:D
       Lauantaina koirilla vähän erilaista aktiviteettia, olivat mun matkassa istumassa iltaa..:) Tais olla kiire koko ilta kiertää sylistä syliin sillä sunnuntaina neitoset on ollu ihan rauhassa. Pitkä aamulenkki ja vähän luun nakertelua ja reippaat päivä ja iltalenkit. Tällainen rokulipäivä tyttärillä..;)
         Ens viikko vielä niin saa tentin ja muutaman koulujutun pois alta. Kerkee toivon mukaan ramppaamaan hallilla vähän tiuhempaan, hieromaan ja venyttelemään koiria ja aktivoimaan tokoharjotteilla. Ja tietysti pitkät lenkit, kunhan saatais lisää lunta ja kevyt pakkanen, toi liukas ei oikeen innosta sipsuttelemaan tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti