maanantai 19. elokuuta 2013

Tallinnan KV: Diivasta EE MVA ja KANS MVA!


Lauantain ryhmäsijotus
Superia!! Huippuhyvä reissu Tallinnaan kahteen KV näyttelyyn. Itsellä kiinnostus näyttelyihin ollu ihan nollassa, mutta onneks tuli lähdettyä. Tuntuu vaan tylsältä tehdä mitään kivaa muiden tyttöjen kanssa, kun haluais, että Moccakin sais olla mukana.

Ensimmäisellä päivällä Diiva oli ROP, SERT, CACIB--> EE MVA ja C.I.B! Diiva ihan innoissaan esiintymässä ja sain kyllä kiitää narun jatkeena, että pysyin perässä. Tuomari Eva Jönsson tykkäs Diivasta, ja antokin todella hyvän arvostelun ja toivotti onnea jatkoon.
"Excellent size, beautiful head with right expression, excellent body, good angulated. Female with style & attitude. Excellent coat, curly with good texture. Well presented."
Yllätykseksemme myös ryhmätuomari tykkäs Diivasta myös ja päästiin ryhmäkehissä RYP4! Aika huippua!!! Harvinaista herkkua kyllä perron kanssa. Tuli ihan mieleen Mocan RYP1 ja BIS2 näyttely <3


Sunnuntaina päivä oli yhtä hyvä, ellei parempikin. Diiva oli ROP, CACIB rotuarvostelussa. Tuomari Diane Steward-Ritchie oli aivan haltioissaan. Kierrätti yhden kierroksen ja pysähty kättelemään ja onnittelemaan miten WONDERFUL koira mulla on..:D Onhan se hieno, mutta tuomarilla oli kyllä ylisanat nyt käytössä..;) Tuli ihan semmonen olo, että "eiihän se nyt niin hieno oo", alko vähän punastuttaa se sen kehuminen. Arvostelu oli hieno:
"She is beautiful. I love her balance, so correct, kind expression, pigment. Deep and strong. Not over angulated, coat is good. Wonderful open gate. One of my favourite today!"
Ihmiset Virossa oli muutenkin todella kiinnostuneita Diivasta. Venäläiset halus päästä koskemaan ja kyselemään kaikkea turhaa, kuten miten usein pesen sitä..:D Öööö ehkä 3 kertaa vuodessa. Tais loksahtaa suut auki. Luulivat että se on joku buudeli mitä pitää pestä ja puunata..HAH. Samoin juniorhandleri tytöt olis halunnu mun koiran välttämättä junnuihin, mutta kun meidän rotukehä meni pahasti päälle ja oli niin kuuma, että Didi olis kyllä läkähtyny kaikkeen esiintymiseen. Oli se kauheen innoissaan tyttöjen kanssa tekemässä, jännä kattoa sivusta omaa koiraa toisten kanssa. Seisomaan sitä ei saa kyllä kauheen hyvin kuin minä..:D Ja sekin välillä vähän niin ja näin.
Sunnuntain ryhmäsijotus
Ryhmäkehässä meitä onnisti taas. Oltiin jälleen RYP4! Siistiä kyllä. Nyt Diiva sai ansaitsemaansa huomiota, on se niin mun mieleen aina ollu, että jos olisin tuomari, sijottaisin Diivan aina BIS1..;) (mitkä vaaleanpunaiset lasit). Nämä ryhmäsijotukset tai vaikka oltais H:t saatu, ei vaikuta kuitenkaan siihen miten mä omat koirani näen. Ei parantaen eikä huonontaen. Kiva on esittää muille miten hieno koira mulla on<3

Nyt Diivalla on lyhyt tukka, ja se on niin söpönen! Helpotus koirallekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti