maanantai 5. elokuuta 2013

Huonoja uutisia

Meillä ei ole kyllä kauheen vahvasti menny. Tuntuu että koko kesä ollu epäonnisten sattumusten aikaa.
Koirat saivat käsiinsä ihmisten lääkedosetin josta oli kadonnut 9tabletta Asacol 800mg. En ymmärrä miten tämmöstä voi sattua, meillä kun eletään koirien ehdoilla eikä jätetä mitään tommosta koirien saataville. Systeri ja hänen poikaystävänsä eivät sitä ilmeisesti ole vielä sisäistäneet monen vuoden aikana ja näin pääs käymään. Itselle erityisen kova paikka, en ymmärrä mitenkään, kuka voi jättää ne niin huolimattomasti.

Mocca on nyt kuitenkin kipeä tämän episodin takia. Munuaisvaurio on diagnoosi. Mocca on ollut viikon tiputuksessa ja munuaisarvoja on kontrolloitu 3kertaa, arvot eivät laske toivotusti, viimeisimmissä kokeissa oli noussu huimasti..:/ Mocca on nyt kotona kun eläinlääkärihoidolla ei saada enää toivottua etenemistä. Ainut toivo on enää, että elimistö korjaa itse itsensä kun munuaista ei enää pakoteta nestehoidolla. Limakalvot ovat kuivat ja virtsahappo ei oikein poistu joka vaikuttaa koiran pahanolokeskukseen jonka takia Mocca ei syö. Pahoinvointilääke ei oikein tehoa. Viikossa olis pitäny katse kirkastua mutta Mocca on väsynyt eikä ruoka maistu. Päätettiin ettei rasiteta enää kehoa nesteillä, koira ei ole vastannut hoitoon odotetulla tavalla. Veriarvot kontrolloidaan vielä kerran ja päätetään miten jatketaan. Ennuste ei ole kovin hyvä..

Paljon pahempaa en vois ajatella itselleni sattuvan saatikka koiralle. Se on kuitenkin varma, että mulle tulee maailmanloppu jos joudun Mocasta luopumaan.

1 kommentti: