tiistai 13. elokuuta 2013

Viikko Mocan poismenosta...

Yksi puuttuu..:´(
Edelleen itkettää, itkettää aamulla ensmäisenä, itkettää töissä, itkettää kun lähden lenkille tyttöjen kanssa, itkettää kun treenaan niitä, ja aina itkettää. Touhuilut Diivan ja Daamin kanssa saa aina mieleen, että yksi on poissa. Tuntuu niin väärältäkin tehdä ja touhuta niiden kanssa kun tietdän, että Mocca olis niin nauttinut samoista touhuista.
Daami Mocan paikalla.


Eilen en saanut lähdetyksi kilpailevien treeneihin, mutta iltalenkiksi menin kentälle. Diivan treenitauko on ollut pitkä, ja jatkuu osittain edelleen kun turkki haittaa hiukan hahmotusta ja agilitystä tulee vaarallista. Viikko enää niin turkki on veks. Kun näin neidin innosta kiiltävät silmät purskahdin itkuun, toisaalta siitä syystä, että olin onnellinen kun toinen oli niin onnellinen, mutta myös siitä syystä, että en voi enää nähdä Mocan ilmettä ja ihania silmiä. Se on niin väärin, tää koko juttu on niin väärin.
Daamin kanssa on saatu paljon eteenpäin perus arjen juttuja, esim lenkillä ohittamista vapaana. Se on ainut mitä nyt on jaksanut tehdä pakollisten lenkkien lomassa. Diiva oli porukoiden matkassa Sallassa, sain keskittyä rauhassa Mocan hoitoon. Diiva oli nauttinut täysin rinnoin, mökkeilystä erämaassa ja maatilalla olosta; pelloillajuoksentelusta.
Koitan saada ladattua jotain Daamin agilityä muistuttavia videonpätkiä tänne. Se on aika ihku, mutta ärsyttävä peto sillon kun ollaan kentällä. Kun se tekee hommia se on kiva, mutta muun ajan se riekkuu, pomppii, puree, komentaa ja estää mua liikkumasta. Ihana se on, mutta aikamoinen duracel, aina liikkeessä.
Diivan kanssa lähdetään viikonlopuksi Viron näyttelykehässä pyörähtämään. Kiinnostus on nolla!

Olin ensimäistä kertaa elämässäni kissanäyttelyssä siskon ja siskon kissojen kanssa. Halusin nähdä sen touhun ja samalla tiirailla itämaisia lyhytkarvoja ja siamilaisia..;) Haluun semmosen koirakissan joskus, tai kaks..;) Siskon Devon Rexitki on ihania, toinen on niin koiramainen, leikkii Diivan ja Daamin kanssa ja on mukana treenailemassa koirien mukana..;) Pihalla ovat Daamin kanssa juosseet peräkanaa.

1 kommentti:

  1. Ihanaa että Diiva ja Daami on omia iloisia itsejään! Itse menossa Viroon maanantaiaamuna, ei ihan taideta kohdata :( -mirka

    VastaaPoista