tiistai 27. elokuuta 2013

Treenailuja

Pitkästä aikaa treenaamassa. Lähinnä agia. Diiva pääs karvoistaan ja sen myötä agitreenit taas alko. Ennen ei ole ongelmia ollu, mutta nyt alko hahmottaminen vaikeutumaan. Sillä on ehkä eniten karvaa naamassa mitä olen kellään perrolla nähny. Monella (esim Mocalla) on silmien ympärys ja kuonon päälinen lähes karvaton, mutta tällä neidillä kasvaa, hyvä ettei silmissä asti karvaa...:S

Tiistaina ensin Daamin pentutreenit jotka oli aksapainotteiset. Tehtiin hyppy-hyppy-putki suoraa ja pussia. Pussia hiukan himmailee mutta ei sen kanssa kannata suorilla lähtee kilpaa juoksemaan. Mitä paremmin koittaa itse keretä, ja mitä suuremman etumatkan ottaa, sitä kovempaa se tulee. Rengasta, puomia, keinua ja pussi radan pätkässä treenattiin myös.

Diiva teki pientä radanpätkää. Kontaktit on ainoat mitkä on unohtunu, ei malta pyssätä.

Torstaina suunnattiin kaverin luokse Laitilaan. Koirat oli aika innoissaan läträämässä karppialtaassa ja muuten juoksentelemassa ympäriinsä. Lähdettiin myös metsään jossa vierähti yli kaks tuntia puolukoita keräten. Teki todella hyvää koirille. Olen vaan yllättynyt Daamin jaksamisesta joka hulluna juoksi koko metsälenkin ajan ja vielä takasin tultua jakso viipottaa ympäri tonttia. Pitäis enemmän ulkoilla oikeassa metsässä, missä ei kuljeta mitään polkuja pisin vaan ihan umpi metsässä.

Sunnuntaina kierrettiin luontopolun järvi perroporukalla. Koirat nautti pelloilla ja metsässä kirmaamisesta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti