keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Täällä ollaan!

Täällä ollaan! Viikonlopun festarien jälkeen ei ole tapahtunut mitään järin mullistavaa. Koirat on eläny koiran elämää lähinnä lenkkeilemällä ja uimalla, jotain pientä piha-aksan tyylistä ollaan tehty. Daami suorittaa hyvin jo koko kontaktitrainerin, kestää mun taakse jäännin ja eteen juoksun ja härnäykset. Taktiikkana nyt, että kun jään taakse, on nopea vapautus palkalle mutta kun juoksen eteen, teen härkkimisiä ja koiran pitää malttaa. Tekee nyt vielä aika tarkkana hommaa, mutta uskon vauhdin lisääntyvän kun edetään hommassa. Jotain puiden kiertoja ollaan tehty kans Daamin kanssa.
Tiistaina piti mennä treenaamaan, mutta kentän läheisyyteen rakennetaan jotain vanhusten kotia, ja sieltä tuli työmies sanomaan, että koirien kanssa pitäis lähtee pois kun alkavat räjäyttämään kalliota. Todella fiksuja raksamiehiä! Lähdettiin sitten perroporukalla muualle lenkille ja uittamaan koiria.

Tänään tulee Alli ja Ruuti-perrot hoitoon ja ehkäpä pakataan koko porukka ja mennään mustikastamaan. Tarjolla olis ollu vielä 2muuta koiraa hoitoon, mutta ehkä 8koiraa on jo liikaa jopa mulle..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti