tiistai 2. heinäkuuta 2013

Treenailuja

Torstain tokoilujen jälkeen päästiin sunnuntaina vasta agilitytreeneihin. Marjo Heino oli meillä kouluttamassa. Diiva pääs tukkansa kanssa radalle ja oli aika intsinä. Sitä on niin kiva viedä kun se tekee just eikä melkein <3 Kokeiltiin rataa ja sen kohtia monella tapaa ja kyllä se vaan toimi. Oli tosi hyvä treeni, eikä kelikään ollu ihan hullun tukala, vaikka silti sääliks hiukan kävi Diivaliinaa. Ei ne kyllä koskaan silminnähden turkistaan ole kärsineet, kyllä sen pitäis suojata kuumaltakin. Viilennykset ja nesteytykset tietysti kunnossa.
Daami pääs mukaan treenikentälle, ja tutustumisen aikana sai tehä muutaman pimeän putkensuun. Se kävi taas niin hulluna; se on ihan peto kun sen autosta ottaa remmiin ja vie, puree ja riekkuu ja huutaa. Ei auta komennot, pitää olla vaan viilipyttynä ja vaatia rauhaa ennen ku tehään tai mennään mihinkään.

Koirat on saanu uimamaisteroida joka päivä melkein. Turkeista tulee aina ihanan kikkuraisia <3 Daami ja Moccakin on harjotellu hyppäämistä veteen mutta on ne niin samanlaisia, ettei kyllä oikein uskalla loikata niin kuin Diiva...:) Muutamat lelut tuli suolestettua ja ravistettua ympäri rantaa eilen illalla. Vietettiin iltalenkiksi tunti rannalla ja mettässä viilettäen. Se on koiranelämää. Daami erityisesti tykkää metsässä, varvikossa pomppimisesta, pitäis sille tehdä verijälkeä ja antaa vähän nenä/aivotyöskentelyä. Se on kyllä ollut jo kauan To Do-listalla.

Tänään töistä tullessa huomasin Diivankin alottaneen juoksunsa, joten treeniseuralaisia on tällä hetkellä vain Daami. Daami pääs heti tekniikkatreeniin mukaan ja harjottelikin hiukan viskileikkausta ja takaaleikkausta, käytiin myös treenaamassa kontaktia niin, että juoksen itse eteen ja Daamin on jäätävä kontaktille. Keinuja juostiin mini pöytä keinun tukena, ettei se liikahtanut. Tekniikkatreenin jälkeen alko Daamin oma ryhmä, penturyhmä jossa treenattiin erilaisia häiriöjuttuja; kontaktin ottamista toisen koiran häiriköidessä, lapsihäiriötä, paikalla makaamista ja istumista häiriössä, ohitusharjotuksia, seuraamista, ja loppuun vielä hyppy-putki-hyppy rallatus. Hauskaa oli ja Daami tuntu väsähtäneen touhusta pikkusen..:D Joka on enemmän kuin suotavaa. Ens viikko vielä niin, että Mocca on tauolla, sitten saa taas sen kanssa alkaa treenaamaan.

Huomenna piti lähteä Mynämäkeen agiepiksiin muttei ole kisakoiraa. Otan siis Daamin turistiksi ja kisaan kaverin borderilla kun se sitä ehdotti jo ennen kun tiesin Diivan juoksusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti