sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Loppuviikko

Diivalta terkut!
Loppuviikko on ollu jees, perjantai oli vapaata. Loppuviikot on ollu nyt parasta aikaa Daamin mielestä. Hyvin se yksinkin osaa olla, mutta enemmän pääsee hommiin viikonloppuisin kun on itsellä vapaata.
Perjantaina käytiin aamulenkiksi treenailemassa irtoamista, back flappia, tiukkaa sylkkäriä ja vähän putkihetsausta kun mun koirista kukaan ei oikein putkihullu ole, lähtee joo, muttei ne ime noita. Daamissa on paljon samaa kuin Mocassa, kun näkee radan, usein tekee siitä jo oman profiilin ja suorittaa esteet parhaaksi kokemassaan järjestyksessä ainakin noissa treeneissä missä itse jätän omat ohjailut vähälle tai teen sen sivusta. Treenin lomassa (sylkkäriin tulossa esim) kutsuin Daamia jatkuvasti Mocaksi, en tiiä mistä se oikein tuli, mutta toistuvasti.
Lauantaina pyörähdettiin markkinoilla vaikkei se vissiin ole edes koirille sallittua mutta oli siellä muitakin, ja mitä hittoa sitten mainostavat "koko perheen tapahtumana" jos sinne ei saa kuitenkaan perheen kanssa mennä..;) No Daimi oli oma itsensä, reipas pieni muru, ei ongelmaa. Tokoiltiin samalla hiukan kaupungin läpi kävellen, seuraamista suojateiden yli jne. Hyvin säily katsekontakti. Samalla harjoteltiin hiukan odottamista kaupan pihalla kun oli pakko käydä pikapikaa..:) En olis uskonu et se ihan hissukseen olis ootellu..;) Hää sai sit vähän pedigreetä palkkioks kun on tuo ruokapuoli vähän huonommin maistunu näin yksin elellessä ja näyttelyä olis tiedossa...:D Pakko vähän lahjoa vaikka aattelin kyllä kokeilla sitä Royal Caninin uutta Endurance safkaa..:)
Sunnuntaina ollaan fillaroitu, treenattu tokoa uudella kentällä, oltu näyttelytreeneissä, pitkillä lenkeillä, tehty syvälihas jumppaa, pakituksia, ruohikossa ravaamisia, lelun etsintää ja paaaaljon juoksentelua vapaana. Kyllä tuo tykkää. Annoin jopa testiksi vapaana ohittaa ihmisen lenkillä kapealla metsäpolulla ja ai ettei olis paremmin enää osannu tyttö toimia.. Tutti (=lelu) oli kyllä suussa..;)
Turkkia olen jonkun verran availlut, vaikuttaa paremmalta kuin vuosi sitten. Kokeilen taas erioilia huviksi, että onko sillä oikeesti mitään vaikutusta. Diivalle ja Daamille en ole huomannu että olisi. Diivalle olen joskus kastellu avatut rastat jotta vetää tiukkaan, mutta koklataan Daamille tuota rasvaa kun sen turkki ei ole luonnostaan semmonen "rasvanen" niinku esimerkiks Diivan pennuilla on.

Meil on ollu aika hubaa, kaikkee pientä kivaa ja yhdessä löhöilyäkin. Daami on opetellu kiertämään isoja juttuja esim metsäplänttiä, aitaa jne. Hyvin lähtee nyt kun Diiva ei ole näyttämässä mallia. Tuleva viikko on rauhallinen ja sitten alkaa harjottelu norssilla. Siellä menee sitten päivät opetellessa laaja-alaisen erityisopettajan hommia, voi olla että tulee tuntien suunnittelua jonkun verran myös kotiin.

Ystäväni Sylvikisu

Elmeri vanhamies 12.5vuotta, polven nivelside pätkähti tuossa pari kuukautta sitten ja toinen vissiin vuosi sitten. Hyvin kuntoutuu pikkumiehen jalkaset + Nutrolin nivel ja Cartrophenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti