torstai 23. lokakuuta 2014

Ei mitään ihmeellistä taaskaan..:D
Saalis ja kärkkyjä taka-alalla. Pitäisköhän toi koira pestä xD Tassut on ihan likaset

Meitä on siunattu kyllä hienoilla lenkkikeleillä


Mulla alko harjottelu ja on ollu välillä tiukkoja päiviä kun vielä illalla opetushallinnon luennoilla, välillä käyny koiran lenkittämässä (onneks on n.200m tai alle yliopistolle). Ne lapset imee musta kaikki voimat..;) Plus, että kokoajan tekee aivotyötä kun miettii kaikki juttuja; miks tehdään näin, mitä se tukee ja mistä tälle lapselle olis hyötyä ja mitkä on ehkä sen haasteet ilman, että olen nähnyt diagnooseja). Erityisen mielenkiintosta ja ihan mun juttu. Haluun olla hyvä ja PARAS..;) Just kävin anomassa keväällä tehdyn kandin paperit.. Odotellaan siis virallistusta kasvatustieteiden kandidaatista. Samalla katottiin hiukan amanuenssin kanssa mitä vois lähteä opiskelemaan; toi opetushallinto, yleishallinto-oikeus yms.

Ihanaa kun tulee talvi. Meillä on välillä ollu jopa -12astetta. Ihanaa jeee Joulu. Lunta on ehkä kolme senttiä. Just sopivasti. Pääsee vielä kaikkialle liikkumaan. Joululauluja jo kuuntelin ja piparit ja glögit on korkattu..;) Joulu on ihan parasta, ne lämpimät fiilikset ja kun saa vaan olla. Ei kiire yhtään mihinkään. Meillä varmaan mielenkiintonen joulu tulossa. 4koiraa, 2kissaa ja varmaan viikon kahden sisällä siskon toinen kissa saa pentunsa. Ovat jouluna jo isoja katteja...:D
(https://www.facebook.com/AdorexDevonrex/photos/a.791401170919216.1073741827.196969013695771/807779349281398/?type=1&theater)

Unta välillä


Daamin käytös on ollu varsin hyvää. Ei oo hermotkaan menny.;) Eniten ne palaa sillon kun se pöllöilee, mut pitää opetella olee coolina.

..ja lisää unta lampaan taljalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti