lauantai 10. tammikuuta 2015

Paluu Joensuuhun ja Kajaani KV

Päästiin Joensuuhunkin ihan hyvin vaikka kaksi muuta junaa oli matkalle hyytynyt. Oodi jäi Pasilan asemalle ja me jatkettiin matkaa. Daami on kyllä lepponen matkakaveri, tällä reissulla erityisen hiljainen ja ihana. Turku-Helsinki välillä saatiin kissa naiselta kehuja miten hienosti koirani käyttäytyivät. Ihan kiva :D
Daami on ollut jotenkin vähän pökerryksissä. Kai väsähtänyt lomasta ja onnellinen kun saa relata täällä Joensuussa omassa rauhassa. Hiukan ehkä maassakin kun Diiva jäi vielä mumerolaan. Daami on käyttäytynyt erityisen hyvin kaikkialla..:O Olen jopa antanu sille enemmän vapauksia ja hyvällä menestyksellä. Hämmentävää. Todella miellyttävää!
Torstain treeneissä käytiin vaan vähän fiilistelemässä. Ei mitkään erikoisen putkeen menneet treenit, koira paukkas täysiä puomille jonka ylösmeno anto periks ja täysiä lähes ylhäältä sinkos koira alas. Hitto olin vihanen ittelleni, yleensä aina tarkistan ne ja laitan vielä painot varuiksi. Ihan ku muutenki olen taistellu puomitasapainon kanssa ja nyt kun koira yrittäis täysiä ni tietty saa semmosen kokemuksen ettei voikkaan mennä noin lujaa, näky seuraavassa suorituksessa.  Pitää nyt tehdä ihan treenisuunnitelma, joka ei sisällä suuria tavotteita, lähinnä semmosia rallatteluja, vähän keppikulmia, mitä nyt voi pitkällä letillä tehdä.


Torstaina kastelin ja perjantaina avasin Daamin turkin. Ei yhtään taas näyttelyt napostele, eli nappaa. Ainoastaan se saa innostumaan, että mulla on helkkarin hieno koira <3 Tuomarikin ymmärsi tämän mutta kun on tiukka suomalais tuomari ja harjotusarvostelija, niin EH AVK4 oli tulos. 10 narttua oli AVO luokassa..:O Pidän kyllä tuommosista tuomareista jotka osaa hommansa, eikä viljele ERIä. Aika paljon jäi harmittamaan se kun tuomari sanoi, että tässä koirassahan on muuten palaset kohdillaan mutta kun se on perroille tyypillisesti ahdas takaa niin takaliike jää ponnettomaksi. Allekirjotan, mutten tyystin sitä että sillä on lehmän liikkeet, kyllä tuohon ruutitynnyriin pontta ja tehoa saadaan, mutta kun ihan mielelläni pidän sen siellä ihan vaan vähän vähemmän tehokkaana..;D

Harri Lehkonen: Keskikokoinen, tasapainoisesti kehittynyt narttu. Hyvän muotoinen pää. Oikeat mittasuhteet vahvassa rungossa. Luonnontöpö. Riittävät kulmaukset. Oikean laatuinen turkki. Hyvä askelpituus mutta hieman ahtautta ja tehottomuutta takana."

Jee jee, nyt kasvatellaan turkkia ja saan ihastella tuota kaunistusta ihan joka päivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti