perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015

Vuosi vaihtui mukavasti. Kukaan koirista ei paukkuja pelkää, Diiva ainoastaan on hieman paukkuärtyisä ja meinas haukahdella paukkeille aluksi mutta lopetti pyynnöstä. Meillä viime vuosi meni ilmeisen rauhallisesti, ei mitään hirmuisen huippu hetkiä mutta aika ihanan tasasta ja mukavaa elämää! Olen sitä mieltä että plussan puolelle meni reippaasti viime vuosi vaikken juuri muistele mitään kohokohtia enkä kovin surullisia sattumiakaan. Näillä mennään mitä on saatu ja tarkoituksena ensivuonnakin harrastaa paljon ja kisata juuri sen verran kun hyvältä tuntuu ja koirat pysyy hyvässä kunnossa. Opinnoistani johtuen olen jo 2011 joutunut hyväksymään sen, etten kovin paljon kerkeä, kykene, pääse, pysty kisaamaan ja käymään kalliissa koulutuksissa ihan ajan, rahan ja kulkemisenkin kannalta, joten tällä saralla ei ole tulossa vielä muutosta tänäkään vuonna. Olen kyllä hyvin sopeutunut tähän, eikä mun mieli kisaamaan juuri sen enempää, harrastellakkin olen saanut juuri niin paljon kuin haluttaa ja koirat tykkää.

Ensi vuonna:
-Haluttais kisata tokossa, uusiin sääntöihin en ole kerennyt perehtymään ja Daami on opetettu vanhojen mukaan
-Näyttelyitä n. 5-7kpl tiedossa, ehkä joku ulkomaa, haluttais saada vaikka yksi serti, jos ei niin, nätti se on silti..;)
- Agilityssä haluttais nousta kolmosiin, mutta tärkeämpänä pidän meidän yhteistyön ja rytmityksen parantumista ja että nautitaan toistemme kanssa sekoilusta. Tärkeintä todellakin, että koira pysyy terveenä ja pyrin huoltamaan enemmän sitä. Koiran terveys ennen muita.
-Tärkeimpänä: toivon, että opin vuoden aikana Daamista paljon taas lisää, viime vuosi oli tyystin ravisuttava ja silmiä avaava, ymmärrykseni laajeni ja tajustin myös ne kohdat missä olen itse mennyt mönkään ja helkutisti on mentykkin. Uskon, että pääsemme eteenpäin niillä osa-alueilla joilla meillä on haasteita. Daami opettaa mulle niin paljon vielä tänäkin vuonna!

Ralph, Daami, Diiva ja Oodi

 Diivan poika Ralph kotijoukkoineen viihdytti meitä välipäivinä. Ulkoiltiin, tokoiltiin ja hiukan rallattiin agilityä. Ralph on vallan mainio koira ja hänellä todella hyvä koti! Muutamia ominaisuuksia joita toivoisin hiukan vähemmän tai en ollenkaan (eli täysin vaaleanpunaisten lasien läpi en Diivan poikaa katsele) ;)


Tänään samoiltiin märässä metsässä ja jossain vaiheessa taidettiin olla hiukan hukassakin..:D Parasta silti. Kyllä pitkä turkki pitää koiralla talvella olla! Ei paljon Diivaa ja Daamia paleltanu vaikka kaikki vesilammikot piti könytä.

 Muutama kuva kisulaisistakin vielä loppuun ilahduttamaan lukijoitakin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti