sunnuntai 30. elokuuta 2015

Hiljasta blogin puolella. Itse kirjotin työsopimuksen "kesätyöpaikkaan" ainakin vuoden loppuun. Pelottaa kui gradun teon käy. Pelottaa myös miten selviän Uudessakaupungissa puolet talvesta :D Pelottaa myös miten pääsen treenaamaan kun ei ole talvitreenipaikkaa täällä. Mutta koitetaan selvitä ja keksiä jotain treenimestaa :D

Viikot on ollu ihan lungeja. Ärysttää kyllä tää kolmivuorotyökin kun aina olet töissä kun on kisoja tai jotain koulutuksia mihin vois osallistua. Murr. Muutamat agitreenit on tehty. Viime viikolla vahvistettiin keppien itsenäistä suorittamista, kulmia kepeillä ja kontaktien itsenäistä suorittamista. Letokeinu taas ja hämmentynyt koira joka yritti peruuttaa mutta ei löytänyt jaloillaan keinua :D Se oli niin söpö ja hämmentynyt neitonen.

Tällä viikolla tehtiin ratatreeniä. Kerrankin tuli kunnolla haastettua koiraa. En tiedä miks teen aina semmosia treeniratoja mitkä on nautinnollisia oman koiran kanssa. Vauhdikkaita ja irtoavaisia, semmosia missä voin ihailla koiran itsenäistä tekemistä ja voin luottaa siihen. Kontakteja ei tehty ollenkaan. Keppikulmia taas ja kyllä oli vaikeeta. Neidillä on moottoria vaikka tekis satakertaa väärin niin se vaan jatkaa. Välillä menee luuppiin eikä vaan löydä oikeeta vaikka kuinka koittaa ja sitten alkaa tarjoamaan rataa muualle. Hyh.. Välillä pitää treenata koirakin aika äärirajoille. Kepit on kyllä treenilistalla tästedeskin.

Koirat on saanu paljon liikuntaa kun porukat lenkittää ja minä lenkitän ja juoksen ja metsäilen ja treenaan. Tänään sunnuntaina on vika työvuoro ja sitten pari vapaata ja pari yötä ja taas vapaata ihan riittämiin. Aijon treenata agia, tokoa, nakkijälkeä ja verijälkeä. Tylsä seurata facebookista kun muut treenaa montaa laija päivässä ja kisaa ja mä vaan olen töissä.

Diiva oli töissä lauantai aamun. Se kyllä niin hoitaa hommat mun puolesta. Edellis illan levottomuuksista ei ollu tietoakaan kun Diiva oli rauhottamassa mukana. Neiti kyllä nautti, ja niin lapset ja työkaveritkin. Diiva oli todella tärkeänä hommistaan :D

Daami on saanut aika paljon omaa aikaa. Omia pitkiä lenkkejään kahdestaan mun kanssa. Diivakin nautti kun pääsi töihin mukaan ja jätettiin hulivili kotiin. Hulivilikin kyllä nauttii ainoana koirana olemisesta. Sillä välin kun Diiva on poissa niin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti