lauantai 8. elokuuta 2015

Torstaina mulla aamuvuoro joten koko ilta aikaa puuhailla kaikkea. Aloteltiin pitkällä lenkillä ja jatkettiin vielä tunnin tokotreeneihin vihreällä nurmikentällä.

Daami teki:
Ruutu: Ei oikein vörki. Näyttöruutu ei toimi kun Daami haluaa vaan kiertää töttöröitä. Pallopalkka ruudussa saa aikaan etsimistä ja himmailua. Lienen kokeilla kosketusalustaa joka häivytetään nopeesti ja palkka lentää silti aina multa..
Luoksetulo: Vauhtia on mutta perusasento ei toimi, jää seisomaan.
Paikallaan makuu: Lyhyttä settiä mutta toimi.
Kauko: Trimppaa aikalailla paikallaan. Välillä jäykkä reagoimaan käskyihin. Istuminen ei ole varma, maahanmenoa tarjoaa. Seisominen hyvä!

Puu ja metallinouto: Puisen kanssa täydellinen, tehtiin vaan kaikkea hauskaa ja vähän vaadinkin. Metallia tehdessä oli jo niin piipussa että kapula pysy suussa just ja just :D

Diiva teki todella pienillä toistoilla
Ruutu: Ei löytynyt, mutta oivalsi ja saatiin onnistuneita.
Metalli: Toimii, mutta on vastemmielinen. Nouto tällä koiralla on muutenkin hankala kun ei haluaisi mitään tuoda ihmisille :D Ottavat aina pois ;)
Kauko: Ihana intopinkeä!
Seuruu: Edistää, painaa, vinkuu :D Skarppas ajoittain, mut meil oli hauskaa.
Luoksetulo: Ihan suoria vaan. Ei pysäytyksillä jotka kylläkin toimii.

Daamille vielä muutamia kiertoharjoituksia jos sais toisen puolen lihaksistoa hiukan parannettua. Jännä oli vetää Daami aika piippuun, harvemmin teen sitä missään lajissa vaikka pitäisi. Moottori pysy ja höyryjä riitti, tarkkuus hiukan kärsi, mutta into ei hiipunu. Lopuksi vielä vaadin Daamilta relaamista ja että vapaana ravaaminen onnistui autoista ja kierroksista huolimatta. Kyllä siinä kesti. Ravista ja haistelusta huomaa, että koira laskee kierroksia. Ne ei onnistu jos käy kiekoilla. Halusin että saan koiran hiukan relaamaan vielä treenipaikalla. Käveltiin siis vaan ympäriinsä ja rauhottelin koiraa.

Perjantaina aamu alotettiin lenkillä. Mulla vapaapäivä niin otin aurinkoa pihalla! Kaveri koirineen tuli käymään ja lähdettiin uittamaan laumaa. Tämän jälkeen jatkettiin agitreeneihin jossa tarkotus oli tehdä irrottelutreeniä päätyputkiin. Hauskaa oli ja kuuma tuli. Daami koittaa välillä luistaa ohjauksista ja hakeutua suorinta reittiä esteille, välillä läpi ohjauksen. Lienee kuitenkin rytmimtysongelma. Keinu tuli taas lentona mutta seuraavalla kerralla jo kunnollinen. Putkiin irtos varsin hyvin, mutta mulla oli vahva liike kun tykkään kyllä juosta ja kirittää mukana. Diivaliina ihan intona. Pääs tekemään ihan rataa. Matalilla hypyillä, eikä keinua. Meno oli vallatonta!
Illalla vielä useamman tunnin metsäsamoilut. Daami oli taas hullu itsensä; nousi täysillä 2m kiven päälle ja vauhdilla sieltä alas. Samanlaista häröilyä lintutornissa. Niin Daamimaista, muttei yhtään ihmetytä miks tuntuu et koira välillä vähän prakaa. Miten tommosta sitten pitää ehjänä....

Mulla on viikonloppu kellon ympäri töitä. Koirat vaikutti todella levollisilta ja varmaan porukat saa olla ihan rauhassa :D Peruslenkitykset riittää. Kyllä väsynyt koira on helppo, varsinkin Daami :DDD


Agikuvat ottanut pitsiagikisoista Topi Mäkinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti