keskiviikko 5. elokuuta 2015

Niitä näitä, sekalaista

Me ollaan vaan koitettu lenkkeillä hiukan enemmän ja paljon metsässä. Tiistaina käytiin seuran epävirallisissa agilitykisoissa vetäsemässä yks agirata. Samalla taas muistelin miten pitäis tehdä kunnollista ratatreeniä, pidempikestoista niin, että sais Daamin kestävyyttä hiukan nostettua. Kyllä Rauman pitsikisojen viikonlopun jaksoi todella hyvin, toki kierrokset vähän paukku mutta ei näyttäny, että koiraa olisi jaloissa juuri painanut. Oliskohan sitten hiukan kypsyny, jossain vaiheessa Joensuussa huomas, että treeneissä yhden radan veto sai koiralta kaiken puhdin.
Radalla tarkotus oli treenata kontakteja ja lähtöä. Kontaktit on mun makuun! Niille peukua, eikä se lähdöstä omalla kentällä karkaa. Nyt on otettu hiukan iisimmin, Diivan kanssa painivat ja paukkaavat välillä lenkeillä niin täysiä, että valillä olen katsonu ontuuko Daami etujalkaa, ärsyttävä neuroosi. Maanantaina on onneks Piiralle ja laseriin aika.

Daamin ilmotin Raumalle kisoihin, pari rataa siellä. Toivotaan viimeistä nousunollaa. Nyt kun tuli helteet, koitetaan uida enemmän, pitäis hankkia kunnolliset pelastusliivit ja ehkä Daamille haukkupanta. Sen paketti ei oikein pysy kasassa pihalla oleskeluun, vuotaa aika paljon. Punkkeja vastaan taas myrkyteltiin ja paimentamaan tekis mieli. Viikonloppuna olis ollu mahista mutta missäpä minä muualla kuin töissä..:) Välillä näinkin päin, onhan mulla ollu 3viikonloppua vapaata.

Torstain ja perjantain jos koittais vähän ryhdistäytyä koitien aktivoinnissa. Jos vaikka sais verijäljen tehtyä. Mustikassa olivat yks päivä meidän kanssa ja hauskaa piisas..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti