tiistai 11. elokuuta 2015

Koirien huoltopäivä


Aamuvuoron jälkeen ryykäsin koirat autoon ja lähdettiin Turkuun. Daami pääs piiran käsittelyyn ja Diiva sai olla seuraneitinä. Daami vaikutti paremmalta. Toispuoleisuudesta ei tullut sanomista. Luulen, että ekan kerran Daamin jäkittäminenkin vaikuttanut. Lantio oli pysynyt suorassa, ainoastaan lapojen kohdalla oli kipupaikka joka varmaan aiheutunut kisoissa ja treeneissä tulleista vauhdikkaista lentokeinuista. Uiminen, Nutrolin nivel moniteho, b-vitamiini, bot, valjaiden käyttö ja kiertoharjoitteet on ollu hyödyllisiä siis. Päivä oli kuuma, niin Diivakin pääsi seuraamaan hoitoa. Oli varsin nätisi, vaikka välillä "piippiiiiip", oli vähän tylsää hei. Seuraavat Piiran ajat menevät ensivuodelle. Pitää muistaa niitä varailla kunhan ensivuoden kalenteri tulee, sitä ei vielä ollut joten en saanut samalla varattua.


Kaljukallen poseeraus

Näin matkustetaan tarvittaessa myös jalkatilassa.

6tuntia meni suhaillessa reissussa. Seuraavaksi noudettiin avain Kupittaalta, että päästään viikonloppuna majoittumaan kun käydään vähän viihteellä ja seuraamassa pohjoismaiden agimestaruuksia. Mennään kannustamaan Diivan veli ja Daamin isä Esso hyviin suorituksiin :) Itsellä alkaa siitä sitten yövuorot joten illaksi pitää kiiruhtaa töihin. Sunnuntaina kilpaillaan Daamin kanssa Raumalla. Varmaan todella hyvällä menestyksellä kahden yövuoron jälkeen väsyneenä ja vielä yksi yö edessä :D Olo voi olla hiukan heikko.

Koira-kissaklinikalle seuraavaksi molemmat koirat laseriin. Samalla kyselin tähystyssterkan hintoja kun ovat vasta alkaneet niitä tehdä. Hintaa on riittävästi verrattuna tavalliseen leikkaukseen, mutta olis paljon kivuttomampi. Samalla juttelin Elmeristä, ja Elmeriä hoitanut eläinlääkäri arveli ruokatorven pettäneen.

Olen jo jonkun aikaa haudutellut haukkupannan ostoa. Aloin kuitenkin epäröidä mutta hain sen eilen. En tiedä voinko sitä ikinä koiralleni laittaa. Tekee jo valmiiksi pahaa. Lisääkö se koiran ahdistusta? Koitin sisäänajaa sitä Daamin pihalla oloon, mutta kun kurnahti jotain muuta ja sai suihkauksen, koira hyppäs pupuloikkaa metrin ja luuli että nurmikossa oli jotain mikä häntä ampui :D Voi raasua. Tarkkana saa olla että pannan sisäänajo tapahtuu niin, ettei yhdistä sitä tuleviin vieraisiin vaan ihan oikeasti hokaa haukun ja palautteen yhteyden, eikä niin että kun tulee vieraita, heittää panta haukkumisesta sitruunat naamalle ja Daami yhdistää tämän saapuviin vieraisiin. Mikään yltiösosiaalinen kun koira ei muutenkaan ole. Saa nähdä pystynkö sitä käyttämään ollenkaan....Liian julmaa.

Kotimatkalla hain Elmerin tuhkat tuhkaamosta. Elmeri, kuten Moccakin pääsi omaan voittamaansa kannelliseen pokaaliin. Katsotaan sitten mihin tuhkat lopulta päätyvät.

2 kommenttia:

  1. kyllä noi sun koirat on ihanii :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On ne kyllä vallottavia, toki osaavat olla myös ei niin ihania ;)

    VastaaPoista