sunnuntai 16. elokuuta 2015

Missä meijän nollat on?Torstai meni Laitilassa ulkoillen. Käytiin metsälenkillä ja saatiin saaliiksi hieman kanttarellejä. Ulkoiltiin koko aamupäivä muun muassa poimien vadelmia ja tokoa treenaten. Daami juoksenteli ruutuun muutaman kerran niin, että pallo odotti siellä ja muutaman kerran niin, ettei pallo ollut siellä mutta seis käskyn jälkeen heitin pallon pysähtyneelle koiralle. Daamilla on kaukoissa jonkinlainen ongelma istumaan menon kanssa. Maasta kun pyydän istumaan, nousee se aina seisomaan, pakittaa ja istuu. Tehtiin ihan nopetia istu-maahan settejä namipalkalla läheltä että hissinouseminen onnistuu. Paikallaanolo häiriössä on heikkoa. Muutama paikalle ilmestynyt ihminen sai aikaan haukut ja nousemisen. Metalli oli paljon parempi. Otettiin kapula suussa juoksemista ja pitämistä sivulla. Diiva höntsäili kaukoja ja seuruuta. Torstai illan itse vielä kulutin kentällä kouluttaen valmennusryhmää ja kontaktiryhmää.


Perjantaina halusin vielä treenata omat koirat kun torstai oli ryysätty koko päivä, en illalla enää ottanut mukaan treeneihin. Tehtiin keinua joka taas lentona ensimmäisen kerran. Tähän tarviin oikeesti jonku jipon millä saan sen tekemään keinun kunnolla. Puomi oli tosi hyvä. Meinas hiukan kompuroida kun tuli niin lujaa ja tuon koordinaatio on mitä on, pelkäsin että tulee alas mutta handlas ittensä. Tehtiin myös hyppypyörityksiä ja rengasta. Diiva intoili kans rengas siiveke-treeniä. Treenin jälkeen käytiin uimassa vielä loppuverryttelyn lomassa. Daami pelastusliiveillä ja Diiva ilman. Tuntuu, että joka kerta hukkuu yksi uimalelu :D Joko se menee rikki tai uppoaa koska on mennyt juuri rikki :D Koirat jäi mumerolaan hoitoon kun itse suuntasin Turkuun. Daamille tiedossa oli lepoa sunnuntain kisoja varten.

Perjantai meni viihteellä ja treffailtiin joitakin maajoukkiekoirakoita iltalenkillä Aurajoen rannassa :D Tarttukohan muhun siltä reissulta shelttikuume? :D Aivan ihania 6kk merlepoikia pääsin palluttelemaan. Lauantaina mentiin tsiigailemaan pohjoismaiden agilitymestaruuskisoja. Diivan veli eli Daamin isä kisaa Suomen medijoukkueessa. Varsin upeita koiria ja upeita ohjaajia!


Suhteellisen rankka viikonloppu meikäläisellä; perjantaina viihteelle, yöunia ehkä 3h ja katsomaan kisoja. Kisoista bussilla kotiin ja yövuoroon nukkumatta tuntiakaan. Sunnuntai aamuna kun pääsin valvomasta, muutama tunti unta ja Raumalle kisaamaan ja kisoista kun tulin, unta 0h ja taas yövuoroon. :D Nautin silti, sillä olen saanut tehdä niitä asioita mistä nautin ja mitä haluan tehdä. Uni on yliarvostettua.

Raumalla kisailtiin tänään siis Daamin kanssa. Keli oli mitä mainioin, radat suhteellisen haastavia, muttei keinuja onneksi :D Koira oli hyvässä vireessä. Ensimmäinen startti kaatui siihen kun varmistelin lähtöä, sillä pelkäsin sen taas varastavan niin kuin pitsikisoissa. No ei varastanut, mutta en pystyny rentoutumaan ja kakkoshyppy (jolle pakkovalssia tekemässä) hyökkäs mun päälle :D Joo, itse sijotuin huolimattomasti, en katsonut missä olin ja missä oli hyppy, menin mutulla ja kolhasin hyppyä josta rima alas. Jatkettiin ja puomilta koira tuli läpi joten uudestaan se ja suorinta tietä maaliin. Hylly.
Toinen rata helpompi. Lähdössä pysyi ja lähti heti hyvin liikkeelle. Tuli kivasti ohjauksiin. Aa oli mielestäni hieman rauhaton. En uskaltanu oikein luottaa, että pysyy kun liikun. Kepeille niin hyvin niin lujaa. Sitten alko vaikeudet kun piti plokata putken suu jonka näki suoraan, tein vedolla ja hyvin tuli ohi, mutta irrottamisessa oli vaikeuksia, meni putkeen ja tajusin, että olen myöhässä ja sitten tuli seuraavan vinon tiukan hypyn ohi. Nauru pääs miten koomaaja ohjaaja voi olla :D Loppuun hienosti, puomi vähän pitkäks, mutta otti pienen askeleen ja oli 2o2o. Siitä kehut ja maaliin.

Me ollaan yhtä pöhlöjä joten sovitaan toisille. Daamilla sellainen vauhti johon pystyn vielä itse ohjaajana, toki voisin toivoa rivakampaa menoa, että saisin haastettua itseäni vielä enemmän. Meillä on niin mukavaa ja niin nautin ajatuksesta, että tää on mun kisakoira seuraavat 7vuotta toivottavasti ainakin..:) Vähempäänkin ollaan kyllä tyytyväisiä jos nyt ei ihan 10vuotiaaksi enää kisakentillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti