perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kiireinen viikko

Eräältä iltalenkiltä
Auts mikä viikko. Aamu 8, ilta 19 parhaimmillaan yliopistolla, seminaaria, koulutuoikeuden luentoa, kandiohjausta yms. Välillä pakko käydä lenkittämässä koirat.Samaan syssyyn olis pitäny maanantaina alottaa pienryhmäharjottelu, mutta siirsin sitä vasta torstaille alkamaan. Loppuviikon olen ollu huulipyöreänä seuraamassa erityisluokanopettajan arkea. Onneksi tää viikko on ohi! Ens viikolla saa tyystin keskittyä harjottelun lisäksi harjottelutehtävien tekoon (portfolio, viikkotehtävät verkkoalustalle, tunnit ja tuntien suunnittelu), kandin työstöön (tulosten käsittely ja analysointi) ja Arajärven koulutusoikeuskurssin tenttiin lukuun. Eli pitkäks ei tule aika tämänkään viikon jälkeen..;) Ehkä enemmän kerkeää koirienkin kanssa puuhailla.
Häirikkö päiväunilla

Mää ja mun sisko
Alkuviikko oli ilmeisen raskasta Daamille, maton kulmiin erikoistunut neiti päätti muotoilla munkin mattoja (mummolassa joskus vähän testaillu taitojaan). Hiuslakkaa ensihätään, eikä sen jälkeen koskenut niihin. Toki aloin kantaa lenkeillä pientä lelua mukana jonka ansiosta ollaankin saatu kivoja harkkoja joka lenkin varrella tehtyä. Diiva treenannu seuraamista (kainalosta putoavalla palkalla), liikkeestä maahan ja kiertoon lähettämisen jälkeen seisomaan käskemisä (taakse heittopalkalla). Daami harjotellu ihan sivulle tuloa ja muutaman askeleen seuraamista (kainalo ja eteenheittopalkalla). Aika jees, kun meinaa että ennen imutettiin ja välillä imutetaan vieläkin, toki siitä olis päästy jo eroon jos joskus olis jaksanu treenata säännöllisesti. Maahanmenoja harjoteltiin kans taakse lentävällä palkalla. Sitä kun alkaa tekemään muutamaa toistoa, huomaa että tekee mieli ottaa pari toistoo sitä ja pari toistoo tätä, haluisin pitää ne treenit kuitenki tosi lyhkäsinä.

Oi niin nätti niin nätti on kokonaisuus, tai mun mielen mukainen malli..:D Kuvasta kiitos Tuulalle.
 Näin perjantai iltasin on aikaa suhata hallille vihdoin..;) Olotila enemmänkin nuutunut, mutta tiedän miten hyvä fiilis tulee treenistä, pitää vaan muistaa pysyy rauhallisena kun koirat käy kiekoilla ja ite on väsynyt..:D Ei ole koirien vika jos niillä käy vähän lujaa.

Diiva vaikutti olevan vähän jumissa takaa, näytti vähän töksöltä, toki voi tehdä sekin, että rimat oli 45 tai 40cm, ja se 45 näytti niiin korkeelta. Hyvä välillä treenata. Tehtiin ihan rallirataa ja serpenttiiniä, hiukan irtoomista kepeille ja kepeillä.
        Daami poispäinkääntöä ralliradalla ja irtoamista, serpenttiiniä, kujakeppejä, ja ihan vaan hallin toisessa päässä olevalle hypylle ja sen jälkeiselle mutkaputkelle irtoamista.  Serpenttiini meni aika päin prinkkalaa toiseen suuntaan. Äh, ohi vaan ja täysiiiiii, eikä millään vaik mitä kommervenkkejä tein, ilmeisesti etsi lelua eikä keskittyny. Sen huomas siitäkin kun sitten lyyhähdin itse maahan ja odotin että tulee multa hakemaan kontaktia, noooh, tuohan on opetettu tekemään ilman ihmistä noita agijuttuja..:D Siellä se sit etsi lelua, suoritti serpenttiiniä, putkea ja muita hyppyjä..:D Ois varmaan loputtomiin haahunnu..Tuli kuitenkin ja haisto et lelu mulla, pyysin maahan ja pidempää katsekontaktia josta kehut. Saatiin onnistumaan serpenttiini toiseenkin suuntaan mutta hiukan vauhti lähti pois, nopeella vauhdilla se ei vielä onnisu, mutta otetaan uudestaan vähän ajan päästä treenin alle, ja palkataan paljon päällejuoksuista ja vinojen hyppyjen tekemisestä.
         Kujakepit niin jees, sinne meneminen esteen kautta avokulmaan ja putkesta tulo onnistu hienosti. Seuraavaksi pitää treenata putkeen irtoamista, huomas ettei pikkuputki vetäny neitiä juurikaan, varmaan serpenttiinin sähellys vaikutti siihen hetkellisesti kun aina kun haki vinohypyille vauhtia niin tuli ekan vinohypyn ohi, ja lähetys uudestaan ja uudestaan, muttei se alkanu tarjoamaan sitä hyppyä, kun ei vauhdista osannut vinoa suorittaa. Pitää nyt tehdä ihan pelkkää sitä että itse seison ja lähettelen koiraa. Kyllä Daami irtoa mutta vähän enemmän raivoa kiitos siihen, toki oli jo lopputreeni, ja aika pitkä treeni takana, olis pitäny lopettaa vähän aikasemmin, mutta kun ei saatu onnistumisia niin enn osaa huonoon suoritteeseen lopettaa..:D Välillä on hyvä vähän yli vetää, saapahan tehdä riittämiin töitä, vaikkei tuolle kyllä mikään riitä.
         Ois ollu vielä kauhee tokoinnostus, mutta kello alko lähentyä jo 21,00, ja olis ollu liikaa (olen tosi varovainen, pidän treenit lyhyinä). Sunnuntaina seuraavaksi ottamaan kujakeppitreeni ja varmaan rengasta myös, ehkä joku irtoamisharkka. Diivalle varmaan tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti