maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Mansikkaneiti nauttii keväästä
Viimeviikolla treenattiin tiistain ryhmätreeneissä ainoastaan vaikka tarkotus oli käydä taas kujia tekemässä toisen kerran viikkoon.
Diivan kanssa ei nyt tarvis treenata olleskaan, kunhan kävis kisoissa tuhertamassa. Daamilla nyt treenirintamalla hiukan käännöstreeniä, A estettä otettu sillon tällön yks toisto ja ollaan päästy jo suoritukseen ilman remmiä ja stoppi onnistuu hienosti. Puomia ollaan vähän varmistettu ja keinulla koitetaan päästä täyskorkeuteen, tai sii kyllä jo päästäis jos vaan raaskisin päästää koiran täyskorkeelle keinulle mutta ihan turvallisuussyistä vielä matalammalla..:) Katotaan sitten kesemmällä.

Pääsiäiskisat meni aika surkeesti. Diivalla 3rataa perjantaina, jokaiselta 5vp. Ekalta rima alas sitten niin helpossa paikassa että. Tokalla oli pimee putken suu, lähetin koiran ja olin nappaamassa vähän kiinni, että taita siihen putkenpäähän ni tämä tuli pois, oletti ettei sinne kuulukkaan mennä..:D Se on niiiiiin vaikee ku tulee tosi helposti pois, ei oikein lukitse 100%varmuudella koskaan mitään esteitä. Viimisellä radalla tokavika hyppy, pakkovalssi hypylle, koira jäi roikkumaan riman päälle, eikä rima edes pudonnu, ja estekki kaatu vasta ku oltiin maalissa...HÖh, ei näyttäny loukkaavan koira itseään. Oli ilmeisesti pehmeä paikka ponnistaa ja rämähti suoraan riman päälle. En tiedä onko se hiukan jumissa. Ahistus ku kattoo koiraa kokoajan sillä silmällä, että no nyt se on ihan takapääjumissa. Pitäis ehkä tilata se fyssari, mutta kun mitään en saa aikaseks taas. Muutkin kisapäivät ihan alta riman, mutta tosi hyviä ratoja, onnistumisia kepeillä, kontakteilla yms jokaisen koiran kanssa. Mieli positiivisen puolella.


Kisaväline relaa
 Dampeliini pääsi kisaturistiksi kahtena päivänä. Tutustuttiin halliin ja käytiin vähän rallaamassa vierailla esteillä. Eipä neiti ollu moksiskaan mistään. Sen kanssa ei ole juuri kisoissa käyty, ja vierailla esteillä, vieraassa hallissakin ehkä kerran kaks. Lauantaina Daami pääs juoksentelemaan Lili perropennun kanssa. Hienosti suhtautu neitiin joka heti heitti selälleen Daami eteen. Juoksennellessa Daa meinas välillä vähän raisusti jyrätä yli mutta ytkkäs tosi paljon pikkupirpanasta. Lopuksi yritti vielä omia pentua itselleen kun ohi menneet koirat tuli haistelemaan pentua, Daami sai raivarin. Selkeesti pitää hommata Daamille oma rakas pikkusisko..;)

Tällä viikolla ohjelmassa muutamat treenit joissa pikkusen rallausta ja pikkusen kujakeppejä, lauantaina Kajaanin agikisat ja sunnuntaina olis oivallinen päivä kujakeppitreenille. Saa nähä kuinka paljon väsyttää noi kisatki ja koko viikko harjottelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti