sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikonlopun hölläilyt

Raskasta kun joutuu aina tekee hommia..:D
Näin viikonloppusin kerkee puuhailemaan sellasia juttuja mitä viikolla ei. Esimerkiksi treenailla, lenkkeillä mielin määrin, treenatat tokoa, siivota kämppää ja tehdä muutakin kodinhoidollista juttua (pyykätä, pestä lattioita yms) ja hoitaa koiria ;) korvien nypintää, puhdistusta yms. Ihan kiva, sitten kun sai vielä pinon kirjallisia töitä pois alta ja perehdyttyä lastensuojelullisiin juttuihin kesätöitä ajatellen.

Lauantaina lähinnä lenkkeiltiin ja relattiin, hiukan tokoiltiin yhdellä lenkillä ja toisella lenkillä kierrettiin puita ja tolppia ja puheltiin pariskunnan kanssa jolla oli kotona kaks perroa. Aika paljon täällä tulee vastaan ihmisiä jotka toteaa, että heilläkin on perro, mutta ei niitä missään näe..:D Pitääkö ne niitä 4 seinän sisällä, luulis että niille pitää paljon aktiviteettejakin järjestää, tai ainakin se olis hyväksi koirien pääkopalle, ja omistajienkin..;)

Sunnuntain treenilöiksi, Diivalle vaan rallittelua parilla hypyllä ja keinun nopeeta suoritusta. Dimpula pääs ekstemporee tekemään tokon hyppynoutoa metallikapulalla. Aika super, kyl tää tokoinnostus on aina kevään "sairaus"...;)
Daami teki taas kavennettua kujaa ja keinua. Keppelöt aika jees, ihana kun sillä raksuttaa kun kuja kapenee..:D Koitan aina tehä niin kauan tietyllä kapeudella, että saa varmuutta siihen kapeuteen, ja edetään vasta kun kieli on lähteny keskeltä suuta pois. Aika nopsaa pääsee etenemään. Välillä meinaa lintsata vaikeemmista umpikulmista ja avoista, mutta kun pyytää pois ja antaa uutta mahollisuutta niin kyllä se oikeesti osaa, mutta testaa vaan jos vois vähä löysäillä. Keinu oli tosi jeba. Aika kovalla vauhilla tulee, joutu hiukan antaa remmillä pidätystä ettei paukannu läpi. Ollaan jo melkeen oikeessa korkeudessa, en pidä sen kanssa nyt kiirusta kun en halua kuitenkaan vielä treenaa täyspaukahduksella. Ottaa kuitenkin aikalailla nuoren koiran kroppaan.

Seuraavat treenit tiistaina, ja loppuviikosta koitan päästä vielä. Perjantai, lauantai ja sununtai menee JoAn agikisoissa. Diiva perjantaina 3radalla ja muina päivinä russeleita. Daami pääsee sunnuntaina turisteilemaan.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Mulla on Dian viimesimmästä pentueesta Lili 6 kk ja ollaan tulossa Joensuun kisoihin. Kisaan siis vanhemman koirani Kikin kanssa lauantaina. Mikäli sulla on omat koirat lauantaina mukana ja ne tykkää leikkiä pennun kanssa, niin Lili tapais mielellään kivoja koiria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan!
   Voin ottaa Daamin mukaan lauantaina, Diivalla on lepopäivä kun kisaa perjantaina.
   Kiva nähdä..:) Olenkin teidän blogia käynyt tiiraamassa.

   Poista