sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viime viikko ja lauantaina Kajaanin kisat

Kiirusta on ollu koulun kanssa ja vielä seuraavat 2 viikkoa riittää hommaa, sitten alkaa onneks hölläämään ja kesäloma häämöttää.

Rastatukka, tulis jo toukokuun vika päivä ni pääsis tuostakin puuhkasta.
Viikolla käytiin tiistian ryhmätreeneissä jossa aikas vaikee rata. Ei oikeen ollu pontta alkaa sitä vääntämään, joten tehtiin Diivan kanssa muutama rallipätkä ja joku tekniikkakohta. Sen kanssa ei tarvis ees treenata, mutta kiva ottaa jotain kun se mukana kuitenkin on. Diiva otti myös pussia ja okseria pitkästä aikaa.

Daami treenas pihalla kujakeppejä ja oli aika häsänä aluksi. Ei oikein malttanu ulkona laakeessa tilassa keskittyä vaan ampuili kaikkien kivien ja oksien luo että "onks tää palkka". Saatiin kivoja onnistumisia kuitenkin kun alussa vähän vaati niitä herneitä fokusoitumaan siihen mitä oltiin tekemässä. Hallissa Daami kokeili puomia, muuria radan osana, muutamaa nopeaa käännöstä ja A estettä jonka alla oli putki. Teki mieli mennä putkeen mutta saatiin pari kivaa toistoa A:lle. Sitä tehdään aina sillon tällön, osaa sen, muttei vielä oteta kovinkaan usein.

Lauantaina oltiin Kajaanissa taas kisailemassa. Daami pääs mukaan kun oli niin pitkä päivä, enkä jaksanu sopia hoitajaa. Outo halli ja sisäänkäynti ei tuota neitiä paljon hetkauta, pääs tekemään muutamaa hyppyä ja lelurallittelua vieraassa paikassa ja uusilla esteillä.

PalkintoPose
Diivan kanssa suijui aika kivasti. Ekalta radalta 0 sij.3 (1,4sek voittajasta). Tokalla radalla 0 sij.2 (0,4sek voittajasta) ja vika rata oli jo tahmeempi, tai ite olin laiskana ohjaamaan, yks väärä putken pää ja sen jälkeen treenailtiin kontekteja huolella. Kivaa oli!
Russeleille, Kertulle hyl, 0, 0. Sylville 0, 5, 5 (kontakti ja muurin palikat alas) ja Helmille kakkosluokasta eka luva, nollavoitolla. Toinen rata oli niin lähellä nollaa, mutta pikkukoira kerkeää tekemään saman esteen vaikka tuplasti ku on näin hidas (ja siihen aikaan päivästä, 10rataa alla, ohjaaja jo aika laiska) ohjaaja.

Mitä mainioin keli!
Tänään käytiin fillarilenkillä ja piipahdettiin hallilla ottamassa kujakeppejä. Daamille olikin vaikeeta kun keskellä oli kaksi ihan suorassa linjassa olevaa keppiä. Tuli muutamia epäonnistumisia ja kokeilin ohjureita muttei ollu hyvä. Sitten ihan inan avasin kujaa keskeltä ja taas alko sujumaan. Tää oivaltamisvaihe on nyt se haastavin. Katotaan miten meikäläisen pinnan kanssa..:D


Tää on nastaa vaikka tukka välillä häiritseekin reenaamista

1 kommentti:

  1. Ihana rastatukka, voi olla kyllä lämpösempien kelien alkaessa kevennys tytölle mieleen! :) -mirka

    VastaaPoista