sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonlopun skabailut

Perjantaina käytiin taas keppeilemässä Daamin kanssa. Aika tiukaks sain jo kujan keskeltä ja oi miten mageesti neitonen kauhoi menemään.

Lauantaina koko päivä russeleiden ja Diivan kanssa Kajaanissa. Päivä oli sinäänsä ihan tuloksekas kun 11 rataa, 8 nollaa, 6 palkkintopallisijaa. Kahdelle koiralle (Kerttu ja Diiva) triplanollat ja yks nousi kakkosiin.
Diiva oli jo vähän parempi valeraskauden osalta. Välillä tuntu vielä tosi tahmeelta ja putkijarruista ei tietoakaan, vähän löysä fiilis jäi joistakin tiukista paikoista. Kaikilta radoilta kuitenkin nollat ja joka radalla myös 3. sija. Vikkeläkinttuset sheltit vei paremmat palkkintopallisijat.
Russeleiden kanssa, aamulla ensin Helmille viiminen LUVA ykkösistä voitolla ja siirto kakkosiin.
Kertulle kaikilta kolmelta radalta nollat ja sijat 3., 4., 3.. Sylville pari täpärää hylkyä ja yks nolla sijalla 5. Kivat palkinnot oli, saatiin 9 pussia 3 erilaista Hubert herkkua.


Keppi kiista ja Daamin peuran pylly
Sunnuntaina Daimleri pääs kauneuskilpailuun, eli Polvijärven ryhmikseen esiintymään Paavo Mattilalle. Tarkkasilmäinen tuomari löysi Daamin puutteet ja tuloksena EH JUK1. Käytökseen ja esiintymiseen olen varsin tyytyväinen vaikka heti rokotustarkastuksessa neiti viihdytti metsämiehiä; meinas hypätä pöydälle, sen jälkeen karata kahvioon jonka jälkeen varasti mun hanskan ja tapporavisti sitä useampaan kertaan keskellä aulaa. Tämän shown jälkeen neidin energiaa taas vapautu muiden perrojen kuriin laittamiseen johon piti puuttua. Kauhee ego. Esiinty tosi sievästi. Kehän jälkeen tokoiltiin hiukan ja aika kivaa tiivistä sivulla kääntyilyä ja parin askeleen seuruuta näyttää jo. Vielä mä oon sen kans pulassa kun seuraa liian kiinni, mutta kun en ossoooo opettaa mitään väljää seuruuta.
Arvostelu:
"Hyvä nuori narttu jolla hieman kevytpiirteinen pää, hyvä runko, hieman laskeva ylälinja, seisoo hieman epävarmasti takaa, hyvän laatuinen karva, liikkuu sivusta hyvin, hieman kapeasti takaa, hyvä luonne"- Paavo Mattila.
Laskeva ylälinja johtunee meikäläisen esityksestä kun haluan sen ryhtiin ja se sitten vetää etupainoseksi. Takajaloissa välillä ollu harottamista, mutta ihan tukevasti se niillä seisoo, sillon kun on kaikki jalat maassa, eli harvemmin..;) Ehkäpä siinä on sakemannia, pitänee mennä kokeilemaan niitten kehään seuraavaksi..;)

Vähän väsy


Tässä vähän takajalat rungon alla

Kyllä se ihan vakaasti takakonteillaan seisoo..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti