keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kiirusta opintojen puolesta

Kiirettä pitää kaikkien opintojen vuoksi. Koirien kanssa olen kuitenkin kerennyt ihan kivasti puuhailemaan.

Sunnuntaina käytiin tekemässä muutamat kujakepit Daamin kanssa, aika perusjuoksutusta nyt kun koitan kaventaa ja kaventaa, huomaa, että tämä tuo heti haastetta touhuun.
Maanantaina kävin treenaamassa kaverin kahta russelia joita lupasin ohjata lauantaina Kajaanin kisoissa. Omat koirat jätin kotio

Tiistaina omien koirien treenit+yksi vieras koira. Diiva teki vaan pyyhältelyä, ei mitään sen suurempaa oppisisältöä tai vääntökääntöä, kontakteja muistutukseksi, ne oli kyllä kisoissa hyvät. Selitys ACE kisojen outoudelle selvis heti kotona, neidolla on pieni valeraskaus päällä..:/ Joskus on jotain pientä oiretta ollu mutta nyt ekan kerran huomasi, että vaikutti meijän yhteistyöhön. Koira kulki ihan ok kisoissa muttei ollut yhtään ohjattavissa, vähän löysäili, niin kuin varmaan minäkin ekan radan jälkeen kun tuntu menevän vähän maku. Onneks selitys oli tämmönen, eikä ole koira kipeä mistään. On ilmeisesti porukoilla ollessa kehitellyt tämmöisen kun on ollut pelkällä lenkityksellä. Nyt vähennetään ruokaa ja lisätään aktiviteetteja.
Daimi teki pientä ratapätkää, poispäinkäännöstä ja puomia pari toistoa radan osana. Ekaa kertaa nostettiin muutamaa rimaakin nyt ylemmäs kuin siihen 10-15cm...:D Ei ongelmaa. Kiva oli päästä tekemään vähän samaa pätkää mitä "oikeat agikoirat" teki. Kaksi toistoa myös A:ta remmissä.

Tiistaina käytiin Daamin kanssa vähän sosiaalistelemassa eläinkaupoissa. Diiva pääs mukaan ja oli aika pätevänä..:D Molemmat tytöt kävi tarkkaan nuuskimassa puetut koirapatsaat ja myös puntarilla, molemmat 12.5kg. Daamin säkä myös mitattiin yksissä treeneissä ja mitta näytti 41.5cm.

Keskiviikkona oli tarkotus treenata pari toistoa kujia Daamille ennen russelitreenejä. En kuitenkaan kerennyt joten pitää siirtää perjantaille. Keskiviikko oli koirille lepopäivä eilisten treenien jäljiltä. Hiukan aktivointileluKongien kanssa tuhertamista, luuta ja lenkit oli tämän päivän agendassa.

Seuraavan kerran perjantaina siis hallille (Daami), lauantaina Kajaanin agikisat (Diiva) ja sunnuntaina Polvijärven ryhmänäyttely (Daami).

Tänään taas pitkällä iltalenkillä kun pimeä tulee vasta yhdeksän pintaan. Olin niin onnellinen katsoessa omien koirien rallattelua. Daami se ei montaa raviaskelta ota ja Diiva kantaa keppejä, aurauskeppejä, hanskoja ja kaikkea mitä löytää ja esittelee niitä mulle onnellisena. Tänään hän löys työhanskan jonka repi riekaleiksi ja uitti järvessä joka hiukan rannasta sulanut. Daami pyyhälsi kerta toisensa jälkeen jäälle ja sitä karjuin pois, Diiva ei tykkää kun huudan Daamille. Ärsyttää kun se luulee, että sitä kutsutaan tai komennetaan kun Daamia käskytän. Daami kuitenkin rannassa menee vaan muina naisina jäälle joka pikkuhiljaa vajoaa alta ja lopuksi on maahaa myöten vedessä..:D Aika easysti se sen ottaa.
Kova kova ikävä on Moccaa<3 Muru kulkee kyllä ajatuksissa meidän touhuissa mukana. Tänäänkin juoksenteli meidän seurana isolla nurmiaukealla. Mietin, mitä antaisin, että saisin sen edes hetkeksi takaisin :`( Se reaktio kun ei olla nähty aikoihin ja Diivan rakkaudenosoitukset parhaalle siskolle<3 Äh...Se mikä ei tapa, ahdistaa hitosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti