lauantai 29. maaliskuuta 2014

Keppiprojekti ja ACEkisat

Jau...
Daamin kanssa pitäis sada noi kepit nyt viimeisteltyä. Ollaan niinku hauduteltu ja tehty tätä prosessia hitaasti mutta varmasti. On ollu pitkiä taukoja ja ne keppitreenikerrat, tuntuu, että voi laskea kahden käden sormilla. Hyvin tuntuu edistyneen vaikka pitkiä taukoja on ollutkin. Tarkotus on ollut edetä hitaasti kun kiire niiden kanssa ei todella ole ja ihan kropankin kannalta mitä me tehdään valmiilla kepeillä kun en halua vielä niitä kehitysvaiheen takia tehdä. Nyt kuitenkin uskon, että pikkuhiljaa koitetaan saada ne kiinni. Kesällä ei ole mahdollisuutta treenata kujilla joten olis hyvä valmistaa ne nyt, kesällä jos halajaa epiksiä käymään niin vois olla hyötyä..:)
Perjantaina pikkutreeni keppejä radan osana Daamille. Kaikki kulmat ja vauhdit onnistu mainiosti, super super! Asento on hyvä ja fokus eteen.
Diivan kanssa kokeiltiin ihan lauantain kisojen varalta että miltä tuntuu, vähän keppien avokulma tökki.

Lauantai päivä meni Kuopiossa kisaillessa. Me ei Diivan kanssa oltu yhtään samassa moodissa, ei oikein menty synkassa..:D En yhtään ihmettele kun treenattu ei olla kuukauteen kuin ehkä kahdesti ja olihan neiti kaks viikkoa porukoilla. Eka rata ihan kaameeta, toka rata melko ok, ja vika rata kaameeta mutta osasin jo ottaaa vähän rennommin kun tajusin, että tätä tää nyt on..:D Hasardia kun ihan kuin puhuttais koiran kanssa eri kieltä..:D Ihan kuin oltais tekemässä eri asioita siellä radalla..:D Ja Diiva on vähän semmonen ettei se tee mitään ilman käskyä joten aikamoiseks koomaamiseks esteiden välissä se meni..:D Mä ajattelin että suoritetaan esteitä ja Diiva ei oikeen tienny mihin päin pitäis mennä..:D Vika rata ihan samanlaista, yritän ohjata mutta kun ei se lähe niihin, annoin käskyä aina toiselle esteelle ku koira oli lukinnu toisen esteen ja sit vaan yritettiin saada jostain kiinni..:D Onneks onnisti ja saatiin ihan jees loppupätkä. Voihan meijän touhua <3 Ei haittaa, aikamoista höntsäagia se on ollunna.

Tänään sunnuntaina ajattelin pyyhältää keppitreeneihin.

Diivan pentu Miina (Caraydan Lillet) esiintyi eilen hienosti Elena Ruskovaaralle ryhmänäyttelyssä. Tuloksena sileä ERI ja arvostelu meni näin "Erinomainen tyyppi. Vauhdikas käytös. Päässä hyvä mittasuhteet, mutta kokoa saa tulla lisää. Hyvä kaula, sopivat kulmaukset. Tilava runko. Tarpeeksi raajaluustoa. Liikkuu reippaasti. Etuaskel on vielä pentumaisen kauhovaa. Hyvä karva. Erinomainen käytös.". Hieno pieni! Ne on mun silmään niin sopusuhtasia ja nättejä, mutta koon puolesta tulevat tuskin koskaan mainetta niittämään näyttelykehissä, mutta se ei liene kenenkään päätavotteissa näiden osalta..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti