lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ralph tuli hoitoon

Poju tuli hoitoon. Eka ilta ja yö oli hiukan levoton kun olis pitäny koko yö flirtata ja painia..:) Seuraavana aamuna jo rauhottunut meno. Vauhtia on ja nuorisosta on paljon seuraa toisilleen. Äippäkään ei enää jaksa komentaa pojua.
Niin helppo ja ihana pojankloppi, pientä murkkua pukkaa, mutta sillä ei olekkaan mitään perrojen pöhköilyjä ollu, nyt muutamia pieniä juttuja nähtävissä, mutta todella pieniä. Ihmisille haukahtelu mutta silti menee häntä heiluen pusuttelemaan ja esim kissat ja kissojen putki ihmetytti aluksi. Tosi kiinnostunu Ralph on kissoista, muutamat kiellot pitäny sanoa kissojen nopeimpien liikkeiden aikaansaamiin haukahduksiin on menny perille. Nyt on lehmänhermot näkyvillä..:) Kissojen kanssa niitä tarvitaan. Ihana miten Diiva ja Daami rakastaa kisuja, käyvät häntä vispaten pusuttelemassa ja nuolee korvat ja kaikki. Diiva enemmän sitä mieltä että käy härnäämässä niitä leikkimään ja juoksentelemaan.
Lenkkeily on helppoa lauman kanssa. Ralphia voi pitää irti surutta, se on niin kiltti. Tänään päivälenkin yhteydessä otettiin kentällä muutamalla hypyllä agihubaa. Daami oli ihan liekeissä ja Ralph haukku ja komens mua, kääntyä poju ei vielä oikeen osannut mutta suoraan kyllä mennään ja lujaa. Ihania olivat kaikki. Diivan kanssa tosi kaukaa lähetyksiä ja senkin kanssa treenaillaan nyt helppoja juttuja pitkästä aikaa.

Huomenna suunnataan tällä sakilla Joensuuhun. Ihanaa pitkästä aikaa, mutta uskon että kouluhommien kanssa voi tulla vähän "ikävä" taas kotia rentoilemaan. Oon ollu helkkarin laiska kandin suhteen, okei, on ollu paljon muutaki, töitä, reissua, sukulointia yms.

Daamin PRA status on A, eli terve. Esso on A ja Hurman tulos tuli myös A:na. Silmät ja polvet oli tullu koiranettiin jo, lonkkia, kyynäriä ja kilpparia ootellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti