keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Agilitilätiä

Viime sunnuntaina kävästiin hallilla ensin treenaamssa vähän aksajuttuja ja sen jälkeen jäätiin näyttelytreeneihin.
Daami treenas kujakeppejä ja keinua, muutaman valssiharjotteen lentävällä lelulla ja yks 5hypyn pätkä missä välissä takaa lähetys ja leikkaus. Kepit oli hyvin muistissa, kauhee homma niitten opettamisessa kun ei koskaan muista miten kapealla kujalla kuukaus sitten on tehnyt. Alotan aina pidemmän tauon jälkeen vähän avonaisemmalla, sitten kavennan. Ihan fiksua suorittamista ja neitonen tykkää ja irtoaa kyllä niille. Pitäis enemmän treenata, vaikkakin hyvä vähän pidättäytyä nyt kun alkaa kavenemaan kuja ja liike alkaa tuntua selässä. Mutta en tiiä miks tulee niin harvoin tehtyä. Ehkä siks kun ollaan nyt reissattu kotona ja täällä, ja kotona ei oo kujia joilla treenata. Pelottaa vähän saanko ennen kesää niitä kuosiin, jos en, niin me ei sit kisata. Ei meillä kyllä ole tarkotuskaan ollut, mutta olis se kiva joku käydä juoksemassa, ehkä tyydytään epiksiin.
Keinu on hyvä, nostin jo matalalta reippaasti ylemmäs ja neiti tekee hienon suoritteen.
Ralph treenas kans valssilla kääntymistä ja kyllä se vähän hämmentää. Varmuutta toistojen ja palkan jälkeen.


Näyttelytreeneissä Daami oli kehittyny vaikkei olla treenattu..:D Viimeks näyttelyssä 2.2 ollaan moista tehty ja seuraava näyttäytyminen olis 6.4. Ei valittamista. Ralphilla onnistu myös hienosti. Liikkuminen on hyvää, seisomistakin malttoi tehdä kun palkkas tiheästi. Opeteltiin vapaana seisomista ja aseteltuna seisomista nami edessä. On se kovin kaunis vaikkei koonsa puolesta varmaan kenenkään tuomarin mieleen..:)

Tiistaina käytiin ryhmätreeneissä. Daami teki puomia radan osana ja aika kivalla mallilla on. Nyt tehdään nopeita vapautuksia ja kohta taas vähän malttitreeniä. Ralph teki vauhtipätkää. Molemmat teki myös mustaputki -takaakierto- mustaputki pätkää.. Tämmöset jee jee-treenit olivat. Raivoaivot riekku taas urakalla.
Perjantaina tuli pikavisiitti Uuteenkaupunkiin työhaastattelun takia. Keskiviikkona takasin. Sunnuntaina Ralph lähtee oman porukan matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti