keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Eilen kyläiltiin ja samalla saatiin lapsisiedätystä. Konttausikänen lapsonen ei ollut juttu eikä mikään, muutaman kerran nokatusten ja kierähteli Daamin päälle ja neitonen oli kovin pitkäpinnainen. Juokseva ja energinen ekaluokkalainen sai muutaman haukahduksen kättelyssä kun lähti meidän edestä juoksemaan sisälle. Pahin angsti ja pitkäjänteinen työ ja hyvät kokemukset näyttää taltuttavan pahimman kokeiluiän ja varmuutta tullu näihin muutamiin outouksiin mitä Daami on ihmetelly. Tai periaatteessa se ei ihmettele niitä, se on vaan sen luonteinen että reagoi erilailla mitä mun muut on koskaan tehny. Toivon kyllä että suurin reaktiivisuus vähän höltyy ja on vaan nuoruuden epävarmuutta.

Torstaina käytiin aamulenkin jälkeen vähän kentällä höntsäämässä agia. Odotetaan niin ulkotreenikautta kun on tilaa ja raikasta ilmaa ympärillä..:D Daami esitti hyvää estefokusta, Didi höntsäs ja irtoili hienosti. Maa oli hiukan kova näin aamusta. Näki koirien liikkeessä, pitää vielä hiukan malttaa. Alku ja loppuverkat tietty myös kuulu treenipakettiin..:)

Iltapäivän puolella mentiin laavulle chillaamaan ja grillailemaan...:D Sopivaa toi grillikauden alotus näin maaliskuun alussa...;) Koirat oli onnessaan. Diiva tuhos keppejä ja Daami juoksi pysähtymättä. Se on kyl mahoton. Ovat kyllä nukkuneet, niin että piti hakea sängystä ne iltalenkille. Tai Diiva piti, Daamia ei todellakaan tarvinu..:D
Huomenna allekirjottamaan koirien parannellut vakuutukset, parturi ja illalla saadaan Diivan poika Ralph meille hoitoon<3 Täydellistä, en ehkä palauta sitä enää ikinä. Mulla on koirakateus kaikista Diivan pennuista...;) Olis pitäny jättää vaan ne kaikki kotiin Daamin kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti