maanantai 10. maaliskuuta 2014

Joensuussa jälleen


Sunnuntaiaamulla perroporukalla lenkkeilemässä hiun luontopolulla lintujärven ympäri. 4perrotypyä ja Ralph. Ihana tuommonen poju joka on tietty kiinnostunu tytöistä muttei ole päällekäyvä ja rasittava.
Iltapäivällä päästiin systerin kyydillä Helsinkiin ja siitä hypättiin Pasilasta junaan. Diiva jäi pariksi viikoksi mumerolaan ja tulee sitten tänne kun Ralph lähtee kotio. Nuorisossa on todella kädet täynnä..:) Ihania ovat kyllä.
Paljon taas kokemuksia nuorisolle.Venäläiset lapset oli kovin innoissaan koirista vaikka vähän pelkäsivät mutta silti halusivat tulla rapsuttamaan. Daami epäilytti epävarmat lapset jotka kumartu ja kyttäs ja läpsytti kädellä pään päälle.  Ralph mielisteli ja suukotteli ja poseeras kuvassa kun lasten isä otti..:D Daami menee pää viidentenä jalkana kaikkialle junaan, taksiin, asemalla mihin vaan mutta ei niin välitä kumartelevista rapsuttelijoista. Ralph varovasti tuli junaan ja taksiin, mutta rakasti kaikkia ihmisiä. Monia niin ihania ominaisuuksia Diivan pojassa on, se on todella helppo heppu, ja rakas.

Tänään Joensuussa ollaan lenkkeilty ja totuteltu taas uuteen paikkaan. R on kyllä kotonaan joka paikassa. Se ei hauku ikkunasta ja vahdi niin kuin Daami, mutta kumpikin suhtautuu kerrostaloelämään hienosti taas omakotitaloilun jälkeen. Niillä on niin mahottomat painit kokoajan. Lenkillä hangessa ja rinteessä juoksee ja juoksee ja täysii ja täysii, ja Daami rakastaa mitä haastavampi rinteinen ja luminen maasto on ja saa juosta vaikkei kukaan perässä tuliskaan..:) Yks huulirasva sohvan päältä oli rikotettu 5h aikana kun olin yliopistolla.

Daamin lonkat, kyynärät ja kilppariarvot tuli. Kilppariarvot oli kunnossa, TGAta odotetaan vielä. Lonkat tuli B-B:nä ja kyynärät 0/0. Hoho, kyllä ne ihan Aat oli kuvissa ja eläinlääkärin arviossa. Pienestä se on kiinni miten sen kuvan ymmärtää. Hyvät tulokset ja kyllä kelpaa <3Kukaan ei voi olla söpömpi kuin minä<3

Täs mä äipän kans saunomassa..:)


2 kommenttia:

  1. Ihanat muruset!<3 Tulee niin ikävä kun lukee näitä juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Jos haluaa selvityksen miksi lonkkatulos on B kannattaa tiedustella asiaa kennelliiton eläinlääkäriltä.
    Me saatiin lonkkatulos C/C:nä takaisin, vaikka oma ell kehui niitä A:n lonkiksi. Oli kuulemma nuoren koiran löysyyttä sen verran, että siksi C.

    VastaaPoista