maanantai 9. syyskuuta 2013

Viikon touhuja

Palomiehet rivissä, koirat sai uudet sadetakit/huomioliivit.
Meillä hiljasta. Itsellä viiminen työviikko ja välillä tuntuu, että olen töissä enemmän kuin olis tarves (lähes kaikki illat 20.15 asti ja yhtenäkin päivänä menin avaamaan 8 ja olin sulkemassa myös 20.15, toki välillä kävin kotona, hiukan sairasloman tuurausta).
Jotain pientä ollaan tehty, lähinnä vähän kontaktia pihalla. Perjantai vapaapäivä alotettiin metsäilemällä ja koirat pääs ihanalle hiekkarannalle uimaan. Diiva veti taas semmosia syöksyjä kierteellä veteen, että pelotti ihan kuinka monta jalkaa oli vielä käytössä kun se ylös vedestä tulisi. Uintien jälkeen piilotettiin vielä lelua metsään ja se oli hauskaa molemmista koirista. Aika taitavasti löysivät korkean kivenkin päältä vaikka harvemmin ollaan treenattu, että etsittävä esine on korkealla. Torstaina piti mennä tekemään verijälkeä mutta lupauduin töihin illaksi myös. Ens viikolla on toivottavasti aikaa.
Diiva, Daami, Alli ja Ruuti alias Rudolf eli rupsu..:)

Lauantaina hain Allin ja Ruutin hoitoon töiden jälkeen.Tytöt on niin hulluna juossu ja paininu, että heikompaa hirvittää. Järkyttävä miten ne jaksaa. Kävin nuorisokolmikon kanssa hihnalenkillä joka ei ole heikkohermoisille...xD 3 alle 2vuotiasta on aika hasardi iskeä remmin päähän. ja niistä 2 alle 10kk..:D Suurimmaks osaksi keskityttiinkin riehumaan metiköissä ja muissa maastoissa missä voin huoletta heittää sakin irti ja antaa juosta. Tehtiin vielä pikkusen piha-aksaa kaikkien kanssa ja lenkkeiltiin sekä metsässä että sänkipellolla, ja koirat oli tyytyväisiä. Kyllä niin kova ikävä on Moccaa, talossa 5koiraa, eikä yksikään pääse lähellekkään sitä mitä Mocca oli. Tuntuu jotenkin lohduttomalta kun ajattelin, että koirat olis mulle niin kaikki kaikessa, mutta se olikin vain Mocca joka oli mulle koko maailma. Ei tunne samanlaista yhteenkuuluvuutta noiden huligaanien kanssa. Daami ja Diiva, etenkin Diiva on onnellinen kun pääsee nykyään mukaan kaikkiin kissanristiäisiin, koulutuksiin, kisoihin, epiksiin, yms. nyt kun Moccaa ei ole. Välillä tuntuu, että on kyllä ihan liikaa Diivalle, Daamista kun ei ole vielä moneenkaan mukaan lähtijäksi. Minimi määrä koiria mulla taitaa olla se 2, ja aika lailla maksimikin.

Ärsyttää kun ei saa itsestään irit. Haluis tehä Daamin kanssa kaikkea perus siedätyksiä, missä pystyis kitkemään pois kaikkia hulluja piirteitä. Semmosia tilanteita tulee kuitenkin ärsyttävän harvoin ja joku kaupungille kävelemään lähteminen ei ole tuon kanssa mitään, kun ei se pelkää mitään vaan rinta rottingilla menee ottamatta itseensä mistään. Pitäis saada ihan älyttömiä vierailukohteita, että sais uusia kokemuksia joista olis hyötyä. Nää on aika easyjä nää arkielämän tilanteet. Silti kannan huonoa omatuntoa siitä etten ole kiikuttanu sitä ympäriis..;)

Sunnuntaina käytiin oman seuran epiksissä vähän ihmettelemässä koirien kanssa, olin töissä15asti joten kisaamaan ei keretty. Daamille nyt tekee hyvää vaan katsominen ja aloillaan oleminen.


Sunnuntaina suunnattiin vielä katsomaan vesikoiranpentuja, ja onhan ne ihania, niin kauan kun ei "tarvitse" kotiin niitä viedä...;)

Daami osoittaa Allille paikkansa...:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti