sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Caraydan leirillä piipahtamassa

Kuvia tulossa!

Lauantaina piipahdettiin Caraydan leirillä Yläneellä moikkaamassa tuttuja sukulaiskoirineen. Itse en uskaltanu leirille ilmottautua kun en tiennyt missä kaukana silloin jo menen. Joensuusta ei niin vaan aina tullakkaan kaikkiin rientoihin, liian raskasta mulle..;)

Parasta oli, että leirillä oli kaikki Diivan pentuset. Miina, Iita ja Ralph oli kaikki aivan ällöihania. Siis kovinkaan montaa huonoa puolta en niistä pikkusista löytänyt, oikeastaan ne oli aika täydellisiä..:D Pieni koirakateus kyllä iski, olis pitäny jättää kaikki itelle ni olis päässy enemmän osalliseksi niiden ihanuudesta. Kaikki on säkäkorkeudeltaan varmaan jotain 38-40 välissä, inan liian pieniä mun makuun. 42.99 on oikein oiva medikoira..:D Ja perroissa muutenkin, ne on työkoiria, niissä pitää olla hiukan kokoa ja voimaa.

Pennut oli kovin taitavia ja innostuneita agista. Perheet tykkää kovasti omista muruistaan ja sehän on tärkeintä <3

Diiva ja Daami oli mukana. Hauskaa oli juosta sukulaiskoirien kanssa pellolla täysiiiii.. Daami ja veljensä Piina löys erityisen sävelen ja jahtausleikki maistu molemille. Kokeiltiin hiukan Flybalia ja pikkusen aksaa, Daamille lähinnä vierasta puomia ja mustaa putkea.

Tänään lähdetään jo Joensuuhun päin. Ollaan helsingissä yks yö ja huomenna päivällä suunnataan Joensuuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti