maanantai 2. syyskuuta 2013

Tuulian yksärillä kelpokoiralla

Naama näkkärillä

Diivan kanssa laatutreeniä ja laatuaikaa kahdestaan Turussa kun jätettiin riiviö kotiin ja lähdettiin aksaamaan. Diiva on viimeks aksannu ties millon toukokuussa kun turkki ei ollut vielä niin pitkä, sitten tuli tassuhaaveri, juoksut, oma sairastuminen, kentän käyttökielto, Mocan sairastuminen, ja liian pitkä turkki.
Oli aika hämyä lähteä aksaamaan semmosta rataa kun koiralla ollut niin pitkä tauko. Eipä auttanu muuta kuin luottaa koiraan ja antaa parhaansa, niin kuin Diivakin aina antaa. Lähdössä pysyminen oli vaikeaa, samoin kontakteille toppaaminen, jonkun verran siis intoa neidillä kun ei olla kunnolla päästy tekemään aikoihin. Mentiinkin sitten heti ekalla rata läpi puhtaasti..:D Loppuaika hiottiin eri kohtia, palkkailtiin kepeiltä ja kontakteilta, luotettiin koiraan ja lähetettiin kauempaa. Oli superia!

Hymyä riittää
Tällä viikolla on vielä tiedossa agilityn kaupunkitaistelu jossa ollaan Diivan kanssa vähän kuokkimassa joukkueessa, ja sunnuntaina Sonja Paavolan agikoulutukseen molempien koirien kanssa. Saa nähdä tuleeks Daamin treenistä mitään..:D Kun se ei oikeesti osaa kuin siivekkeet ja putket. Hyvää tekee vaan meille molemmille. Haluaisin päästä senkin kanssa kelpokoiralle hakemaan vähän vinkkiä ja suuntaa miten pitäis edetä, etten pilaa sitä..;)
Snoopy, Diiva änkeyty bichoni vanhuksen matkapetiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti