sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Joululoman loppusuora

Lauantaina urakoitiin jälleen kouluttamisen parissa, samalla sain omani treenattua. Aikamoinen sakki tuo kolmikko. Daami käy ihan hulluna ja Oodi vielä villitsee sen hullutta haukkumalla kokoajan villisti ja juoksemalla päättöästi..:D Ihanaa kun Diivan aikuisuus ja vakaus korostuu näiden rinnalla.
Daami teki aluks pientä rataa jossa puomi mukana. Hiukan oli puomi loman aikana unohtunut, mutta palautellaan nyt mieliin. Nurkkaan päin mennessä hiukan himmaili ja pöhelöi muutakin. Keinun paukuttelua pitkästä aikaa ja pari päähän juoksua vieraalla keinulla. Kaikki kokemus on hyvää nuorelle koiralle. Hiukan edelleen pientä ahistusta kun pitäis alkaa opettelemaan jotain blaablaatekniikkaa...:D Huomaa, että Daamillakin pientä hämmennystä kun ei saakkaan posottaa täpöö ja niitä esteitä on muitakin radalla kuin ne mitä suoritetaan suoraan nokan edessä..:) Tukkaa alkaa taas olemaan sen verran silmien edessä, että varmaan pikkusen jo haittaa näkyvyyttäkin.
Diiva treenas upeita puomin kontakteja..:D Huiman hienoja suorituksia. Ookku teki jeejee rataa, meitsil teki tiukkaa pysyä kumisaappaissa ja paljossa vaatetuksessa jätkän perässä..:D 

Lauantaina suunnattiin Daamin kanssa vielä kyläilemään, lapsisiedätystä samalla. Muitakin kyläpaikkoja ollaan kierretty ja tutut on huomannu miten Daami on tasottunu..:D Hyvää duunia ollaan siis tehty kun muutkin huomaa sen vähentäneen häröilyä ja haastavaa käytöstään. Super jee! Hommii kuitenkin vielä pitää tehdä, helppoa kivaa sohvasessua siitä ei silti saa..;) Eikä ole tarkotuskaan. Se on niiiiin mun näkönen koira<3

Nyt ollaan Helsingissä yks yö ja maanantaina suhistellaan junalla Joensuuhun. Kyllä on ittellä pieniä sopeutumisvaikeuksia aina kun vaihtaa osotetta pitkän ajan jälkeen..:D On vaikea lähteä Joensuusta ja palata...:D Tiedossa ei mitään ihmeitä. Pitäis varata fyssari koirille, tekis Daamille hyvää totutella taas tuommoseen käsittelyyn. Vähäniityn koulutus heti perjantaina, kisat kuun loppupuolella kaverin russelin kanssa ja Daamin eka näyttely helmikuun alussa. Kuukauden päästä taas lomailemaan kotio ja Sallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti