perjantai 24. tammikuuta 2014


Torstaina käytiin hallilla pakkasista huolimatta. Hallillahan on lämmin, mutta matka sinne välillä liian kylmä..:D Meikäläisen näpit jäätyy superhanskoista huolimatta ja Diivan tassut palelee (vanhemmiten tullu, ei ole ennen nostellu). Daamia ei hidasta sitten mikään. Tuntuu, että talven lapsi kun on, tykkää vaan.

Hallilla Daami treenas keinua. Edelleen hyödynnän pöytiä. Ehkä seuraavaksi vois jo siirtyä vähän eteenpäin. Toki mihinkä meillä kiire kun kepit ja A:kin vielä niin vaiheessa. Keppejä Daimi treenas myös. Saatiin tosi kiva rytmi jo aika kapeelle kujalle. Toki loppu meinas pissiä. Pitää jättää lopusta vielä hiukan auki, tuli muutamia väärin menemisiä mutta ihana yrittäjä se on. Lopussa vielä taas fiilistelypätkää missä piti irrota joka suuntaan ja tulla kovasta vauhdista viel sylkkäriin ja irrota senkin jälkeen. Meinaan vaan pomppia tasajalkaa kun saan sen kanssa höntsäillä, todennäköisesti siitä ei tule maailman nopeinta ja taitavinta, mutta meillä on yhteinen sävel ja nautin joka hetkestä, uskon että Daamikin.
Niin on kylmä, et hattua tarvis..:)

Diiva teki rataa. Teemana avokulma kepeille putkiansojen takana. Leijeröintiä vielä kepeillä. Intopinkee oli mötkyläki. Nyt Diiva alotti juoksut joten hallille ei päästä enää, ja parin viikon päästä suunnataankinn taas kotio kuukauden "lomalle". Hiukan töitä, Mummon 90v bailut Sallassa ja jos hiukan sais kandia alotettua.

Treenasin kaverin russelia jonka kanssa suunnataan Kuopioon kisaamaan lauantaina ja sunnuntaina. Mukavata!

Me and my lovers


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti