tiistai 14. tammikuuta 2014

Synttärisankari 5v
Tänään käytiin oman ryhmän treeneissä. Meikäläisellä menee nyt vähän huonosti nää treenit kun kandiseminaarit on aina kuuteen, seittemään tai kahdeksaan illalla..:/ Vähän huono mut suhaan sen mukaan sit treeneihin kun kerkeän.
Diiva pääs mukaan seuraneidiks, oli aika tiloissa kun ei päässy tekemään. Daami oli ihan kierroksilla, koko fillarimatka oli aika tuskaa kun neitiin ei mikään taas tehonnu. Veto oli hurja ja ei kattonu yhtään mihin juoksi ja monesti meinas olla kyl alla..:) Hallissa ihan tiloissa, kauhee kimee komennushaukku, hyppyjä päin, puremista, räykkymistä häkissä. Arghh.. Onneks oli hyvä päivä, jakso kaiken ton häsäämisen vaikka tulisesti tuolle pitää sanoa käytöksestä kun on ihan pikkuvireessä, ettei mikää pieni pakote korjaa mitään.

Treenattiin 5esteen pätkää.Vinot hypyt meni hienosti, putken jälkeen irtoaminen esteille sujui hienosti ; ei ammu mua kyyläämään vaan hakeutuu esteille. Erillisinä treenattiin vähän tiukkoja käännöksiä siivekkeillä, pussia, muuria ja Aata. Pussi oli edistyny, muurilla ei ongelmaa, tiukat käännökset vähä falskas. Aata tehtiin ensin nostamalla koira alastulolle tosi ylös--> ota--> koira hakeutu 2o2o ja katse eteen etupalkalle. Toisella kerralla laitoin koiran remmiin ja otettiin koko aata etupalkalla. Tosi super, pientä pidätettä piti antaa mutta pysähdykset (2toistoo) oli täydelliset, superit.
Didi vähän rallatteli sukan kanssa.

Kurasaapas jalassa, ihana lihanenä pistorasia..<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti