perjantai 10. tammikuuta 2014

Treeniä

Perjantaina aamulenkiksi molempien kanssa hallille. Diiva tassu paketissa, joten ei juurikaan päässy tekemään mitään, muutamia ilopyörähtelyjä mielenvirkeydeksi.
Daami treenas ekaks keinua. Meillä kun ei ole laskettavia kontakteja niin piti virittää pöydät keinun päiden alle. En ole koskaan näin koirieni kanssa treenannut mutta vaikutti ihan fiksulta. Muutama täysii juoksu, eikä mitään vaikutusta vaikka keinu laski. Sitten "ota" käskyllä 2o2o, mutta neitonen ponkaskin suoraan pöydälle ja alas..:D Siinä hiukan himmattiin ja  neuvoin missä se ota olikaan ja saatiin loppuun kiva onnistuminen. Vaan 4toistoa keinulla näin ekaan kertaan.
Sitten pari (2) täysii juoksuu renkaalle, ilman muita esteitä. Vuokatissa meni pari kertaa ohi renkaan kun tuli putkesta sille..:D Oli hiukan haastava vielä, mutta nyt se työn alla (niinkun miljoona muutakin asiaa..:/). Tuntuu, että olis kauhee kiire tehä kaikkee, tai ei kiire, mutta haluis pistää jo kaikkee treenii alulle ainaki ja kattoo miten etenee. Koitetaan kuitenkin olla maltillisia. Monet lisäilee hienoja aksavideoita nuorten koirien tekemisistä ja me mennään vaan jotain kolmen esteen juttuja...xD Come oooon...! Tarkotushan olikin edetä rauhaksiin, mutta haluis antaa koiralle haastetta, ettei junnais paikoillaan.
Sitten tehtiin serpenttiiniä. Meinas vähä huonosti lähtee vetoon ja paukkaa vaan suoraan mutta sain palkattua siitä. Molemmin puolin tehtiin 2 toistoa eli yhteensä 4. Tosi hienosti lähti ekalle hypylle ilman että tarvi olla lähellä, kaukaa ohjaus ponnistuspaikkaa päin riitti. Pätevä! Ihania pieniä "vau, sehän osaa" hetkiä. Tätä voitanee vielä vähän vaikeuttaa tulevien treenien myötä, ekaks kerraks riitti tämä.
Sitten vielä keppejä. Se on niin mun näkönen tekijä, niin selkee tyyppi, se on äijä! Jos ei onnaa, yritä uudelleen...:D Avokulma kepeille kaukaa lähetettynä oli unohtunu tyystin, puolesta välistä pääs kujaan...;) Sitten vielä yks putki-takaaleikkaus-kepit--->täysii leluun kiinni, ja siihen riitti meijän treenit.

Iltapäiväl suuntasin kaverin koiran kanssa Sari Vähäniityn treeneihin. Juosta sai kyllä..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti