keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Daami stadiiis


Me suunnattiin nokka kohti Helsinkiä lomailemaan ja katselemaan Diivaliinan pupsuja.
Junamatka sujui erinomaisen hyvin. Se on kyllä niin lungi tyyppi. Aluks hiukan piti valittaa tylsyydestä kun mitään ei tapahtunut ja ihmetellä kuulutuksia mutta suurimman osan ajasta neiti ymmärsi vetää unta kuuppaan eikä enää häiriintynyt konnareista tai muistakaan junassa hiippailevista henkilöistä. Aika ihana! Ajattelin, että tulee vielä pitkä reissu, mutta paikoin oli kyllä jopa helpompaa kuin isojen koirien kanssa..;) Ystävälliset konnarit anto käydä Lappeenrannassa pissalla vaikka juna oli myöhässä, huolehtivat että päästiin kyytiin ennen kun kiireessä jatkettiin matkaa. Kaikki ihmiset moikattiin sydämmellisesti suukkojen kera ja Daami tais vähän ihastua porkkanan väriseen villakoirapoikaan kun jo kaukaa visputti ihanalla töpöllään viestejä pojulle..;)

Päärautatieasemalla kauhee häsä ja porukkaa ku pipoa. Neiti ei pelkää mitään ääniä, ei rämiseviä laukkuja, vaunuja ei mitään mitä tuli vastaan. Täysin häntä pystyssä ja päättäväisenä eteenpäin. Uteliaana kyllä joka paikkaan tsuumailtiin mutta neidin pää tais olla niin pyörällä ettei tiennyt minne olisi sännännyt. Ihana kun ei tarvitse sen ihmeellisemmin maanitella tai huomioida että saakohan se nyt traumoja, sinne vaan eikä tarvi ees paljon ihmetellä.

Systerin luo se tassutteli taas niinku kotiinsa. Kissojen hajuja ihmeteltiin ja sitten meinas tulla selkäsauna kissoiltakin jo..:D Daami tajus kyllä perääntyä ja välillä jopa vinkumisen kera, mutta kertaakaan neiti ei häntäänsä laskenut tai mennyt pentumaisen paniikkiseen tilaan. Kissat kiinnostaa mutta onneks osaa kunnioittaa niitä sentään, vaikkei paljon mua kunnioittaiskaan..;)

Huomenna katsomaan puppeja ja päästään Diivan kanssa touhuamaan. Voi mulla on niiin hirveen ikävä murua. Haluan sen jo kotiin <3 Moccakin tulee perjantaina. Ilon ja onnen päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti