sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Daami on pyytänyt todeistettavasti ekan kerran ulos, kävi haistelemassa ulko-ovea ja sen jälkeen käpsytteli perus pissapaikkaan, mutta kun olin skarppina ja vein neidin ulos niin sisälle ei tullut tarpeita. Toivoa siis on, vaikka asuukin kerrostalossa pennun kanssa..;) Onneksi meillä on vielä ennen toukokuuta kaksi vähän pidempää lomaa jollon päästään kotiin jolloin ovesta ulos päästäminen on turkasesti helpompaa. Tykkää Daamikin varmaan enemmän kun pääsee kirmailemaan pihalle millon mieli tekee. Enää reilu viikko, että pääsen katsomaan Diivaa ja samalla saan myös Moccarainerin takaisin, tai en välttämättä sais jos en ottais..;)

Lauantaina Daami pääsi russeli-pennun kanssa leikkimään. Daa oli hiukan innokas, ja toinen arasteli aluksi. Daami on kyllä aikamoinen kiusankappale..:) Tänään käytiin hallilla aamusta. Sosiaalistamisen kanssa ei ainakaan näyttäis olevan ongelmia, kaikkien hallituslaisten syliin neitonen juoksi, ja näytti siltä että "oi miten ihanaa, että tulit!". Treenit oli hyvät! Lelujen vaihdot sujuu hienosti, jokaisesta innostutaan yhtälailla. Tehtiin aluksi palkalle juoksuja, samalla sai tietysti treenattua lelun luokse tuomista. Tehtiin tätä harjotetta siivekkeiden kanssa. Sitten putken rälläämistä. Ihan pelkästään läpijuoksua lelulle, lelun perässä läpi menemistä, ja itse ohjaan sivulla ja heitän pallon palkaksi. Laitoin pätkään lyhyen putken ja yhden siivekkeen, palkka siivekkeen jälkeen. Juuri kun lähetin koiran putkeen, ovesta tulee uus ihminen. Neitonen keskitty täysin tekemiseen ja saatuaan pallon juoksi takasin samaa reittiä ja toi mulle <3 Kuvittelin että neitonen lähtee esittelemään leluaan sen sileän tien..:) Häkissä oloa treenattiin myös ja nokkimisen naksuttelua kansion päällä..:D Mielikuvitusta saa näissä alustoissa käyttää kyllä. Tasapainoalusta tai tasapainotyyny ois jees.

Odotan niin kesää <3 Että päästään lauman kanssa juoksemaan mettiä ja uimaan ja treenaamaan, ja löhöilemään pihalla..:) Daami on myös niin ihku, että kauhee intsi päästä treenaamaan. Olis vaan hyvä että joku kattois perään miten tuon kans pitäis tehä ja missä vauhdissa edetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti