torstai 7. helmikuuta 2013

Puuhailua

Eilen käytiin illalla treeneissä harjottelemassa lähinnä rauhottumista, että kentälle päin ei riehuta silloin kun siellä joku muu menee ja naksuttelin aina kun otti kontaktia minuun. Neiti oli jo illasta niin väsynyt ilmeisesti että onnistu jo istuminen ja sivusta toisten treenien seuraaminen. Suurimman osan ajasta neiti kuitenkin hössötti ja olis halunnu itse tehdä kaikkea. Naksuteltiin hiukan nokkimista erilaisilla korokkeilla, noudettiin tennispalloa vaikka oli tosi kova häiriö, ja revittiin turkislelua ja esiteltiin muille sitä. Se on niin sosiaalinen. 
Häkissä oloa vähän naksuteltiin kans. Ei yhtään niin toivoton kuin viimeksi (taisi olla tosiaan vähän jo väsähtänyt). Tosi kiva, otin vain muutamia askeleita ja naksuttelin ja vein palkan kun oli hiljaa.

Ennen treenejä käytiin kaverin göötin pentua treffaamassa ajatuksena saada kivat pentupainit. No Daamin käsitys näistä paineista oli hiukan erit. Kauhealla ärinällä piti alistaa koirakaveria ja niin kauan neiti oli tyytyväinen kun toinen makasi hangessa selällään. Toivon kuitenkin, että tällainen toiminta alkaa loppumaan kun vähän palautellaan tätä kukkulankunigasta maanpinnalle. 

Meillähän koirat saa tulla sänkyyn ja sohvalle. Nyt kun Daamikin jo pääsee niin nukkuminen on vähän vaikeaa kun tämä neiti tulee ihan kiinni, niin ettei pääse edes liikahtamaan tönimättä tai potkimatta. Mutta aamusin se on niin ihana! Tuhuttaa yksin jo ennen kun herään, välillä vähän maistelee peittoa ja mun hiuksia, muttei lähde mihinkään. Sitten kun herään, se innostuu ja tulee ihan ihan kiinni, ja heittäytyy selälleen kun silitän massusta. Sitten rauhallisesti noustaan syömään ja ulos. Tarpeet tulee kyllä hyvin säännöllisellä rytmillä ulos. Aamullakin kaikki tarpeet heti tekee. 6tuntia on jo ollut tekemättä tarpeita kun olen ollut yliopistolla, mutta usein vielä yks pissa silloin kun on ollut touhukkaammalla päällä.  Luulen että kesälle menee tuo kunnollisen sisäsiisteyden saaminen, kun mennään taas viettämään kesää kotopuoleen. Siellä niin kätevä kun avaat ovet ja annat koirien juoksennella. Meillä ei tästä kyllä paineita kanneta mutta tosi usein yritetään silti päästä alas pissalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti